Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Президент назвав дії міністра Цушка злочинними.

• Автор теми Автор теми Lexa62
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 1214
Президент назвав дії міністра Цушка злочинними.

Президент недвозначно назвав дії Цушка злочинними, назвав злочином проникнення МВС в приміщення Генпрокуратури.
Але це ще звучало в формі попередження про кримінальну відповідальність, яка буде неминучою.
У відповідь міністр "закусив вудила", в Генпрокуратурі знову Беркут змагається в силовому протистоянні Державній охороні, не зважаючи на те, що попередження Президента стосувалось не тільки керівників, ай безпосередніх виконавців.
Думаю, якби у Преза вистачило політволі посадити в 2005 фальсифікаторів виборів, цієї колотнечі зараз би не було.

Думаю, якби у Преза вистачило політволі посадити в 2005 фальсифікаторів виборів, цієї колотнечі зараз би не було.
Ну да, больше половины своих любых друзив пришлось бы тоже пересажать!:D

Ну да, больше половины своих любых друзив пришлось бы тоже пересажать!:D
"Любі друзі" - цікава тема, але у них не було адмінресурсу для фальсифікацій. Отже ваша репліка мимо каси.

"Любі друзі" - цікава тема, але у них не було адмінресурсу для фальсифікацій. Отже ваша репліка мимо каси.

Да конешно. На Западной так фальсификаций не было, що аж 5 млн. покойников проголосовали. :D

Вы меня улыбаете. На заподенщене гда по осени половина работоспособного народу на заработки уезжает проголосовало 100%. О чём вы?

А как президент называет свои действия? ...

З.Ы.: если скажите - коституционными, то тогда скажите чьей страны эта конституция? ... если вдруг окажется, что нашей, в чем я очень сильно сомневаюсь, то выходной в конце июня - надо отменять - 100% ... ;)

Назад
Зверху Знизу