Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Преимущества и недостатки семейной жизни

• Автор теми Автор теми Grau OL
  • Дата створення Дата створення
Вона на форумах не сидить. Серіали дивиться та відосіки.

А даремно.
Якщо мама не навчила, то мо' колєжанки форумні б навчили, як треба поводитися з чоловіком)
Головне якщо в родині є дівчатка - щоб не копіювали таку мамину поведінку і змалку росли з правильним розумінням родини, базовими засадами якої є взаємоповага і піклування одне про одного.

bgbj3f.webp

Безпосередньо зараз я опинився перед дуже складним вибором: жити вільно самому як сам хочу, або продовжити терпіти за змогу впливати на виховання дитини. Сподівань на залагодження стосунків немає. Є ще альтернатива мати стосунки на стороні, але це надто складно, бо робота займає багато часу, а вільний час витрачаю на дитину. Це саме те питання де гроші нічого не вирішують.

Безпосередньо зараз я опинився перед дуже складним вибором: жити вільно самому як сам хочу, або продовжити терпіти за змогу впливати на виховання дитини. Сподівань на залагодження стосунків немає. Є ще альтернатива мати стосунки на стороні, але це надто складно, бо робота займає багато часу, а вільний час витрачаю на дитину. Це саме те питання де гроші нічого не вирішують.

Жену терпеть?

cf8dgd.webp

Першу частину коментувати утримаюсь, бо чужий досвід мало чим допоможе. Але точно знаю, що якщо людина захоче - вона матиме змогу впливати на виховання дитини.
Є варіант, що друга половина займе принципову позицію і прийдеться вирішувати питання з побаченнями з дитиною через суд. Але не надто поширений цей варіант. У більшості випадків можна вирішити мудро та цивілізовано.

Стосунки на стороні - це дно для тебе як для людини і особистості. Це по-перше.
По-друге. Ми, жінки, варті більшого, ніж недоїдки з чужого подружнього столу. Кожній жінці потрібна відповідальність і турбота про неї - коли вона це матиме, тоді і ти отримаєш максимальну насолоду від відносин.
Не брудни жіночих душ і не ламай чужі життя. Обов'язково розберись зі своїм життям, перш ніж увійти в життя другої жінки.

До недоліків ще додам:
Заборона спілкуватись з друзями,
заборона користуватись інтернетом

:eyecrazy:
вообще понять не могу как можно запретить что-либо взрослому самостоятельному человеку??? :незнаю:
что у вас подразумевает "спілкуватись з друзями"? пользование инетом?

А вот тут со временем подход меняется.

1. Преимущество женатого - уезжая в отпуск - не приходится ломать голову - кому спихнуть заботу о кормлении кошки и рыбок (аквариум).
А до аквариума она сама не долазит. :D

2. Преимущество холостяка - всегда уверен, что после работы тебя ждет (или не ждет) приготовленный заранее обед.

3. Преимущество холостяка - громкость работы телевизора, стиральной машины, электрочайника мешает только соседям, а не спутнице совместно-житейского плавания.

Итго - кто сказал, что перед смертью захочется пить? :D
(Это к тому, что говорят - будешь ******* - и некому стакан воды будет подать)

забавно было читать свои посты 11 летней давности:) и, что самое удивительное, немного изменились некоторые моменты, потому что обстоятельства изменились и есть другой опыт, но в основном- вектор мыслей совпадает

Итго - кто сказал, что перед смертью захочется пить?

Чомусь всі думають що помруть в передостанню чергу, і завжди розраховують на стакан. А якщо в останню - не приходило в голову?

забавно было читать свои посты 11 летней давности и, что самое удивительное, немного изменились некоторые моменты, потому что обстоятельства изменились и есть другой опыт, но в основном- вектор мыслей совпадает

замечу что не только свои посты, но и чужие весьма забавны )))))))
добрый день! :)

семейная жизнь - сплошное противоречие.
одно и то же событие/явление может быть одновременно преимуществом и недостатком семейной жизни

gce6bf.webp

А якщо в останню - не приходило в голову?
поэтому молодым на свадьбе желают "******* в один день"... ))) моя семья - это мои друзья... с женой можно и бухнуть и ******** и пошпилиться и на велосипеде поганять... с ребенком надеюсь рубиться на иксбоксе (пока не дорос еще)... варить борщъ я и сам умею... готовит мультиварка, стирают и посуду моют - машины...

Преимущества и недостатки семейной жизни.
Совместного проживания.
Назовите три наиважнейших (по вашему мнению) признака положительных и отрицательных.
За и против.

самый большой недостаток,стоящий трех,это не тот человек...
и самый большой плюс это правильно выбранный партнер;)

самый большой недостаток,стоящий трех,это не тот человек...
и самый большой плюс это правильно выбранный партнер;)
"Не тот человек" понятия ооочень рааастяжиимое.
Как и "правильный" партнер - вовремя выбранный.

Назад
Зверху Знизу