Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Потрібни медпрацівникі (терміново)

• Автор теми Автор теми Vasilij
  • Дата створення Дата створення
Статус: Offline
Повідом.
471
Доброго дня шановні. Хто отримав це повідомлення, але не є медичним працівником, прошу Вас не гаяти часу і переслати Вашим друзям, знайомим медикам. Дякую.
Міжнародна організація Mines Advisory Group далі MAG. (Велика Британія), здійснює гуманітарне розмінування (більше інформації Ви можете побачити на сайті MAG - The Mines Advisory Group) розширює свою діяльність і тому нам потрібні медичні працівники.
Мене звати Михайло Тверезовський, керівник медичного забезпечення MAG,
телефонуйте +38 067 409 57 26 + месенджери, відповім на всі Ваші питання.
З 10.07.23 MAG оголошує додатково 12 медичних вакансій: лікарі, середній мед.персонал - м/с, фельдшера.
Освіта: вища; середня спеціальна медична. Диплом повинен бути чинним, це принципово.
Практичний досвід надання екстреної та/або невідкладної медичної допомоги є перевага.
Спеціалізація: перевага, хто має спеціалізацію з невідкладної або екстреної медичної допомоги.
Заробітна плата 36.225 грн/міс. на руки.
Контракт на 6 місяців з подальшим продовженням.
Місце роботи: Миколаїв.
Планується, що персонал до офісу та зворотньо буде доставлятись транспортом MAG.
Завдання: Медичний працівник на машині швидкої медичної допомоги (укомплектована сучасним медичним обладнанням) будете проводити медичне забезпечення гуманітарного розмінування своєї групи демінерів, це надання Першої медичної /Домедичної допомоги і, за необхідності, медична евакуація до лікарні.
Вітаються курси: BLS, ITLS, Stop the bleed, TCCC, ТССС АС, Політравма тощо.
Заняття з домедичної допомоги та першої медичної допомоги (за Стандартами MAG) будуть проводитись в Кропівницькому в Тренінговому класі офісу MAG.
Режим роботи в Миколаєві: 5 днів робота, 2 дні відпочинок або 10 днів робота 4 відпочинок.
На сайті wоrk ua та robota ua оголошені вакансії, прошу слідкувати та реагувати відкликом або надіслати резюме (доцільніше). Далі запрошення на online співбесіду, знайомство на Teams (тому завантажте на свои Комп'ютери) і перевіряйие свої е-пошти.
Шановні Колеги, Хто вже вирішив, Хто розмірковує: прошу Вас відреагувати - перешліть мені у Viber, будь ласка, номер Вашого телефону і ім'я) я Вас додам до групи МедикMAG, де Ви будете бачити корисну інформацію, відповіді на питання та поточний хід набору.
Хто отримав це Повідомлення, прошу Вас переслати всім знайомим медикам. До зустрічі в MAG.

Назад
Зверху Знизу