Пашустик Статус: Offline Реєстрація: 21.03.2014 Повідом.: 2993 06.11.2024 🟠 23:02 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада #1 Чи є якась бібліотека пітона, щоб я міг побудувати графік, а потім по ньому перетягувати надписи чи щоб в місце надписів треба було тикати мишою?
Чи є якась бібліотека пітона, щоб я міг побудувати графік, а потім по ньому перетягувати надписи чи щоб в місце надписів треба було тикати мишою?
Свирид Опанасович Статус: Online Реєстрація: 23.03.2023 Повідом.: 14011 06.11.2024 🟠 23:02 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада #2 Так, є бібліотеки, як Matplotlib або Plotly. Але для інтерактивних графіків з перетягуваннями краще використовувати Plotly. Чому так складно?
Так, є бібліотеки, як Matplotlib або Plotly. Але для інтерактивних графіків з перетягуваннями краще використовувати Plotly. Чому так складно?
nvr4d N Статус: Online Реєстрація: 30.08.2006 Повідом.: 5445 06.11.2024 🟠 23:02 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада #3 Plotly класна штука.
Part11 P Статус: Online Реєстрація: 22.05.2009 Повідом.: 27208 06.11.2024 🟠 23:02 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада #4 Пашустик сказав(ла): Чи є якась бібліотека пітона, щоб я міг побудувати графік, а потім по ньому перетягувати надписи чи щоб в місце надписів треба було тикати мишою? Натисніть, щоб розгорнути... скорми это чат ЖПТ там по умалчанию питон не забудь операционку указать
Пашустик сказав(ла): Чи є якась бібліотека пітона, щоб я міг побудувати графік, а потім по ньому перетягувати надписи чи щоб в місце надписів треба було тикати мишою? Натисніть, щоб розгорнути... скорми это чат ЖПТ там по умалчанию питон не забудь операционку указать