смотрю сериал Last of Us. (Одни из нас) по игре. В принципе норм., но игра все же интересней была. )
Таке...
По факту там виходить ігрофільм. Й якщо в грі це було нормально бо 95% складав геймплей, який інколи розбавлявся тими сюжетними заставками, то тут фільм з окремих малопов'язаних епізодів виглядає дивно.
Плюс режисура сосе. Реально купа моментів, які поставлені чи зіграні в грі краще.
Та ж рамзі в половині серйозних моментів чомусь посміхається, хоча в іншій грає норм та явно може грати - тож режисера пройоб.
Ну й актори. Я розумію навіщо ту рамзі взяли, все ж меншість аудиторії в гру грали, але мені дуууже дико було дивитись перші серії. Це як якби гітлера грав азіат - неважливо як гарно він грає бо сам його невірний типаж просто до дисонансу призводить.
Ок з рамзі, знову таки, я розумію чому її взяли, але з іншими ж теж питання - сара, томмі, марія,... Хоча насправді вони вписуються, все ж не головні герої. Райлі... - в ігрі вона була уматною, а тут стрьомна, чому б смазливішу не знайти знову не ясно. З діною схоже визначились, аж 2шт, й обидві теж стрьомні.