kram_ua Статус: Офлайн Реєстрація: 10.11.2006 Повідом.: 359 29.07.2011 #21 Паджеро Спорт У самого был предыдущий кузов - неубиваемый!
Правда Статус: Офлайн Реєстрація: 28.11.2007 Повідом.: 2897 29.07.2011 #22 спасиб за помощь Andreas-X сказав(ла): А чем Л200 не катит? Натисніть, щоб розгорнути... я не фермер Gorh сказав(ла): Я за Паджеро спорт.А б/у Прадо 4.0 не рассматриваете?? Натисніть, щоб розгорнути... прадо стоит дороже, бу будет старая) sick сказав(ла): если новые, то тигуан/куга. можно глянуть б/у х3, октавия скаут, больше ****омес не нужен в принципе, имхо. а6 аллроад оч нра! ⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу. Натисніть, щоб розгорнути... да аллрроад хороший
спасиб за помощь Andreas-X сказав(ла): А чем Л200 не катит? Натисніть, щоб розгорнути... я не фермер Gorh сказав(ла): Я за Паджеро спорт.А б/у Прадо 4.0 не рассматриваете?? Натисніть, щоб розгорнути... прадо стоит дороже, бу будет старая) sick сказав(ла): если новые, то тигуан/куга. можно глянуть б/у х3, октавия скаут, больше ****омес не нужен в принципе, имхо. а6 аллроад оч нра! ⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу. Натисніть, щоб розгорнути... да аллрроад хороший