Статус: Офлайн
Повідом.: 11436
Повідом.: 11436
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Так я пропонував, але ніхто не захотів освіченого, мудрого, красивого президента, який дбає про інтереси народуВставь своё фото...![]()
Я пропонував тобі виставити свое фото, до чого тут освічений , мудрий та ще красивий??Невже це ти про себе??Так я пропонував, але ніхто не захотів освіченого, мудрого, красивого президента, який дбає про інтереси народу

Це вже булоЯ пропонував тобі виставити свое фото,
і виявилось непотрібним нікомудо чого тут освічений , мудрий та ще красивий??
Противники необмежених повноважень антикорупційних структур лишилися у меншості – принаймні ті з них, хто відкрито висловлює незадоволення нинішнім станом речей. Один з них – нардеп від «Батьківщини», голова Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування фактів можливої корупції в правоохоронних та судових органах Сергій Власенко. Він демонстративно не голосував за президентський законопроєкт, яким НАБУ та САП поверталися їхні повноваження. Власенко наголошує: незалежність цих структур, які вже працюють 10 років, насправді більше схожа на безконтрольність.