Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Порошенко VS Янукович. Кого вы презираете больше?

• Автор теми Автор теми doktor_7878
  • Дата створення Дата створення

Ваше отношение к презику?

• Пороха ненавижу больше яныка, поскольку вылез как свой.

Голосів: 235 40.5%
  • Он ******, но до яныка ему далеко.

Голосів: 132 22.8%
  • Обычный политик.

Голосів: 91 15.7%
  • Хорошо к нему отношусь

Голосів: 87 15.0%
  • х.з.

Голосів: 35 6.0%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    580
Ні, ми бачимо новую поліцію, нову армію, електронний документообіг, нарешті якісь кроки з проукраїнської політики в Харкові та області.

І де це ви бачите? В телевізорі? В Харкові немає нової поліції, про "нову армію" навіть казати нічого-що, Крим повернули, чи Донбас відвоювали?
Електроний документообіг-це що таке? Нове ПДВ? Чи в 100500 розказали що можна фірму реєструвати за півдня? А що вона робити буде та фірма-не казали?
Проукраїнська політика-а яка вона повинна бути в Україні? Прокитайська?

Порошенко был бы отличным президентом, если бы победил в 2010 году.

згоден на всі 100

а зара він вступив у коров'яче свіже лайно, та підслизнувся і впав у нього мордякою
тепер не відмиїшся...

І де це ви бачите? В телевізорі? В Харкові немає нової поліції
Ну пробачте шановний, якщо ви зі свого болота не вилазите, і
а) не манруєте країною
б) не маєте здатності прочитати новини, та дізнатись, що поліція запрацює у Харкові 26 вересня,
то про що далі з вами можно розмовляти?

:D
а лицо?:рл:

боты меняются а методички всё те же.

сама ты бот, если тебе промыли мозги мне за тебя обидно надо всегда искать негатив в любой власти. если этого не делать она сядет всем на шею. Печальный опыт россии всем известен.

Ну пробачте шановний, якщо ви зі свого болота не вилазите, і
а) не манруєте країною
б) не маєте здатності прочитати новини, та дізнатись, що поліція запрацює у Харкові 26 вересня,
то про що далі з вами можно розмовляти?

Запрацює! А зараз в Харкові ті самі мусора.
Та й що вирішить та поліція? Бабулек через дорогу переводити буде та фоткатися в новій формі . Казки для манюпаса.
Жодного хабарника-суддю, чиновника , прокурора вони не зловлять, це я вам обіцяю.
Пробачьте, а до чого мандри по країні?:D

Шоколадник однозначно в топе ненависти населения.

Тимошенко. Тихонечко отошла в сторонку и обсирает всех, используя таких как ТС.
+1
ТС из партии популистов, которые кричат, что ничего не изменилось. Именно Батькивщина не голосует за важные и нужные законы. И громче всех выступает.

Жодного хабарника-суддю, чиновника , прокурора вони не зловлять, це я вам обіцяю.
Та я дуже сумніваюся у ваших здібностях баби Ванги, так що ваші обіцянки мені ні до чого. Та й ловити хабарників - не їх робота. Бай зе вей.

+1
ТС из партии популистов, которые кричат, что ничего не изменилось. Именно Батькивщина не голосует за важные и нужные законы. И громче всех выступает.
Верная тактика - умеренная критика и особо не отсвечивать. Когда нынешняя власть полностью дискредитирует себя и выбор будет или Опо Блок или БЮТ.

А до того, что поліція вже працює у 3-х містах, якщо би їздили туди, то не задавали би дурних питань.

Та я був в Одесі 07.08-19.08.
В Києві був у липні.
Не побачив щось великої різниці-нова там поліція чи стара міліція:іржач:
Ото і все що ви ставите в заслугу Порошенку за півтора роки-поліцію? :іржач:
Я ж сразу Вам казав що ви недалека людина;)

Это обсуждение из темы: "Кто из ****ов самый ****."

Порошенко мне казался хорошим экономистом и относительно порядочным (насколько в нашей стране может быть порядочным очень успешный предприниматель) человеком. Ровно до того момента, пока он не выкатился на "броневике" на Майдан а-ля "и тут выхожу я весь в белом"

Та я дуже сумніваюся у ваших здібностях баби Ванги, так що ваші обіцянки мені ні до чого. Та й ловити хабарників - не їх робота. Бай зе вей.

Ок. А де ті люди що повинні ловити хабарників? Півтора року-а їх все немає. Дивно, справді? А чому немає? Відповідь ти знаєш, але не скажеш.
А я скажу. Найбільші хабарники та корупціонери в нашій країні завжди сидять на самому верху. І ніколи вони самі себе саджати не будуть, бо це фізично неможливо.
Тк що всі ці казки про гарного Порошенка нікому не потрібні.

Ок. А де ті люди що повинні ловити хабарників? Півтора року-а їх все немає. Дивно, справді? А чому немає? Відповідь ти знаєш, але не скажеш.
Дарую безкоштовно -
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу