• Автор теми Автор теми novag
  • Дата створення Дата створення

Насколько вы поправились во время карантина?

• (М) меньше <5 кг.

Голосів: 13 65.0%
  • (М) больше >5 кг.

Голосів: 2 10.0%
  • (Ж) меньше <5 кг.

Голосів: 4 20.0%
  • (Ж) больше >5 кг.

Голосів: 1 5.0%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    20
Статус: Офлайн
Повідом.: 11377
Поправляемся.

Карантин уже больше месяца, многие сидят дома и начинают поправляться. Насколько вы потяжелели? например мой вес без тренировок стал больше на пару кг.

Карантин уже больше месяца, многие сидят дома и начинают поправляться. Насколько вы потяжелели? например мой вес без тренировок стал больше на пару кг.
ТСЕ . ну дак дома тренируйся . кто тебе не дает ? :D

Судя по дырке на поясе, не поправилась. Правда, гуляю каждый день часа по два-три.

Мой дед говорил, что дырка - в заднице. Все остальное- отверстие. :D
В ремне это называется перфорация, если с железной вставкой, то блочек, пикколо, пистон или люверс.
Так, просто для всеобщего развития написал. :)

Мой дед говорил, что дырка - в заднице. Все остальное- отверстие. :D

В ремне это называется перфорация, если с железной вставкой, то блочек, пикколо, пистон или люверс.

Так, просто для всеобщего развития написал. :)
Ага, мне батя тоже в детстве говорил, что дырка в жопе, а там - отверстие:іржач: я жене и сыну так говорю. А про ремень не знал:клас:

с какого поправляться то? все голодные без денег, скоро бунты будут.

Вот:

Можете навести приклади "озвіріння" зголоднілих людей у Харкові за часи коли хлібина коштувала 30 000 карбованців, зарплатню не виплачували по пів року, пенсії були 6$ та теж затримували 4 - 6 місяців, більшість заработної платні виплачувалася виробленою продукцією (бартер), яку треба було самому реалізувати на ринку "Під мостом", збереження відібрали геть усі і ті що були на Сберкнижці, і ті що були "під матрацем" за реформою Павлова, а потім зовсім ці гроші скасували та розігнали інфляцію у 20 000%.

Назад
Зверху Знизу