tokha Привіт! T Статус: Offline Реєстрація: 29.11.2013 Повідом.: 6 24.10.2016 🟡 18:04 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #1 помогите с вай фаем Доброй ночи) Подогнали мне материнку asus p5k premium. Wi- Fi встроенный на ней Realtek RTL8187 как сделать что бы раздавало оно?) софт одни под хп, а под 7 найти не могу.
помогите с вай фаем Доброй ночи) Подогнали мне материнку asus p5k premium. Wi- Fi встроенный на ней Realtek RTL8187 как сделать что бы раздавало оно?) софт одни под хп, а под 7 найти не могу.
freeon387 Статус: Offline Реєстрація: 09.08.2008 Повідом.: 881 24.10.2016 🟡 18:04 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #2 можно руками- инструкции валом. я юзал OSToto Hotspot на 10кке
tokha Привіт! T Статус: Offline Реєстрація: 29.11.2013 Повідом.: 6 24.10.2016 🟡 18:04 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #3 diamond882 сказав(ла): можно руками- инструкции валом. я юзал OSToto Hotspot на 10кке Натисніть, щоб розгорнути... Спасибо тебе помог очень) чет оно не стабильно пашет, минут 10 и офается и приходится аж выдергивать с розетки шнур) Останнє редагування: 24.10.2016
diamond882 сказав(ла): можно руками- инструкции валом. я юзал OSToto Hotspot на 10кке Натисніть, щоб розгорнути... Спасибо тебе помог очень) чет оно не стабильно пашет, минут 10 и офается и приходится аж выдергивать с розетки шнур)