Сын Юрия Привіт! Статус: Offline Реєстрація: 23.09.2015 Повідом.: 5 14.02.2018 🟡 22:53 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #1 Помогите распознать элимент Помогите распознать элемент... Корпус SOT 353 Маркировка .KV7QG Может кто знает что это. Сгорел в камере видео наблюдения. Аж корпус треснул. Почему сгорел нашёл. А вот что ставить и чем менять не знаю...
Помогите распознать элимент Помогите распознать элемент... Корпус SOT 353 Маркировка .KV7QG Может кто знает что это. Сгорел в камере видео наблюдения. Аж корпус треснул. Почему сгорел нашёл. А вот что ставить и чем менять не знаю...
ssevaa Статус: Offline Реєстрація: 17.04.2007 Повідом.: 6254 14.02.2018 🟡 22:53 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #2 давай фото(с нормальным разрешением), проще будет глянуть в какой цепи стоял...
гельмгольц Г 14.02.2018 🟡 22:53 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #3 Сын Юрия сказав(ла): Помогите распознать элимент Натисніть, щоб розгорнути... ЭлИменты не распознаются.
Сын Юрия сказав(ла): Помогите распознать элимент Натисніть, щоб розгорнути... ЭлИменты не распознаются.
гельмгольц Г 14.02.2018 🟡 22:53 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #4 Сын Юрия сказав(ла): вот что ставить и чем менять не знаю... Натисніть, щоб розгорнути... Просто: Меняй на Сын Юрия сказав(ла): Корпус SOT 353 Маркировка .KV7QG Натисніть, щоб розгорнути... Не промахнешься.
Сын Юрия сказав(ла): вот что ставить и чем менять не знаю... Натисніть, щоб розгорнути... Просто: Меняй на Сын Юрия сказав(ла): Корпус SOT 353 Маркировка .KV7QG Натисніть, щоб розгорнути... Не промахнешься.