Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Поміркуйте! Звання офіцера.

• Автор теми Автор теми Vik_
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 108
Шановні форумчани!
Пропонуємо пройти військову підготовку у ХНУПС ім. І.Кожедуба та отримати звання офіцера Збройних Сил України. Лояльні та безпечні умови навчання. Приймаються студенти та інші громадяни, які у рік випуску з військової кафедри будуть мати рівень вищої освіти не нижчий "бакалавра". Сучасні спеціальності відповідно до міжнародних стандартів.
Відповідно Закону України всі громадяни до 25 років повинні пройти базову військову підготовку (рекрут, солдат), але ми пропонуємо підготовку офіцера (заняття проводяться дистанційно) за спеціальністю, яку є можливість обрати самостійно.
Особливо запрошуємо осіб 22-23 років з метою до 25 років отримати звання офіцера та у разі призову проходити службу на відповідних посадах.
Вступ на навчання до 40 років.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Телефон: 0661250239

Останнє редагування:
Шановні форумчани!
Пропонуємо пройти військову підготовку у ХНУПС ім. І.Кожедуба та отримати звання офіцера Збройних Сил України. Лояльні та безпечні умови навчання. Приймаються студенти та інші громадяни, які у рік випуску з військової кафедри будуть мати рівень вищої освіти не нижчий "бакалавра". Сучасні спеціальності відповідно до міжнародних стандартів.
Відповідно Закону України всі громадяни до 25 років повинні пройти базову військову підготовку (рекрут, солдат), але ми пропонуємо підготовку офіцера (заняття проводяться дистанційно) за спеціальністю, яку є можливість обрати самостійно.
Особливо запрошуємо осіб 22-23 років з метою до 25 років отримати звання офіцера та у разі призову проходити службу на відповідних посадах.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Телефон: 0661250239
Интересно до какого возраста принимают?

Останнє редагування:
Не треба, будь ласочка, якщо доведеться приймати останній бій, я не хочу, щоб ти мною командував
giphy.gif

Полшестого сейчас, это где это УЖЕ темно ???
у мене в офісі, якій рошташован в напівподвалі-немає світла, на гене тільки -обладнання, я працюю -напроти вікна, клава-чорна, зір -3:D

у мене в офісі, якій рошташован в напівподвалі-немає світла, на гене тільки -обладнання,
я працюю -напроти вікна, клава-чорна, зір -3:D
То зрозуміло, питань нема,
але за вікном - ще досить світло, сутінків навіть напідході нема :незнаю: звідки "напроти вікна-темно" не зрозуміло

Назад
Зверху Знизу