Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

І шльопансищоб це робити, потрібен завод площею 50 гектарів
для чернухи там +- кілометр. На нормальних виробництвах так само ллють в "земляні" форми, які перед цим приблизно так само будують.А разве для качественного литья не надо соблюдать температурные режимы всякие, сам процесс плавки? Это как китайцы в 70-е годы чавун в каждом дворе плавить решили
Хер с той эвольвентой, там разница в длине нормали и окружном шаге будет миллиметров 5-10 минимумдля чернухи там +- кілометр. На нормальних виробництвах так само ллють в "земляні" форми, які перед цим приблизно так само будують.
реально цікаво тут - строгання зубів. Зуби на шестернях мають профіль евольвент кола - це складна форма та на око її ніяк не зробиш. А вони строгають на око. Відповідно форма виходить лайно та така шестерня довго не ходитиме. Хоча для мене взагалі дивно як вона взагалі хоч якось ходить.
километр не километр - но эта ж бадья будет нагрузки испытывать серьезные при работе. Я не спец в этих делах, но сталь наверное должна быть типа по госту как минимумдля чернухи там +- кілометр. На нормальних виробництвах так само ллють в "земляні" форми, які перед цим приблизно так само будують.
реально цікаво тут - строгання зубів. Зуби на шестернях мають профіль евольвент кола - це складна форма та на око її ніяк не зробиш. А вони строгають на око. Відповідно форма виходить лайно та така шестерня довго не ходитиме. Хоча для мене взагалі дивно як вона взагалі хоч якось ходить.
Ты не знаешь, куда его поставяткилометр не километр - но эта ж бадья будет нагрузки испытывать серьезные при работе. Я не спец в этих делах, но сталь наверное должна быть типа по госту как минимум
Читал в дестве еще про броню для танков, ее после отлива что ли надо было чуть ли не неделю медлено остужать. Давно читал, может чего путаю

Ты не знаешь, куда его поставят![]()
Какая-то низкоскростная слабо нагруженная передача.ну явно не в речке эту хрень утопят
та по хтс ллють давно вжє на нормальних підприемствах, саме дороге то час машинний, драти після землі кілометрові припуски то дичина.для чернухи там +- кілометр. На нормальних виробництвах так само ллють в "земляні" форми, які перед цим приблизно так само будують.
є деталі які і місяць доводять до холодного стану це зазвичай великі деталі які інакше порве.Читал в дестве еще про броню для танков, ее после отлива что ли надо было чуть ли не неделю медлено остужать. Давно читал, может чего путаю
Это технологический зазор для выноса загрязнений.Хер с той эвольвентой, там разница в длине нормали и окружном шаге будет миллиметров 5-10 минимум

Завод ім.Фрунзе в Сумах ллють в землю, потім обдирають відбійними молотками. Всілякі патрубки, гігантські вентилі та іншу фіґню для нафтогазової галузі. Принаймні, 5 років тому було так, не думаю що щось змінилося (якщо, звісно, завод працює)та по хтс ллють давно вжє на нормальних підприемствах, саме дороге то час машинний, драти після землі кілометрові припуски то дичина.