Ваша реклама могла б бути тут!
1 млн переглядів на місяць!
Google Page Rank: 5
  • Чорна п'ятниця! Скидка на рекламу 100 гривень! Промокод: faraday2024

Пойдем туда не знаю куда!

🟡 06:16 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
  • 🟡 06:16 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
  • 🟡 06:16 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Один спутник в мене з'явився, тому на всяк випадок роблю об'яву - раптом ще хтось підтягнеться.

Похід на суботу 26 жовтня, маршрут Мерчик - Любівка. Туди - елькою з Південного вокзалу, Харків-Ворожба на 8:05. На всяк випадок краще приїхати раніше, бо бувають зміни у розкладі, тоді вона йде раніше, 7:55. Зараз наче змін немає, але хтозна... Ця елька не зупиняється практично ніде, тільки на великих станціях.

Тому якщо комусь не підходить ця елька, може поїхати елькою яка стартує з Південного у 7:26 і робить зупинки всюди. Вона у Мерчику раніше, ніж Ворожб'янська, треба буде 15 хвилин почекати нас.

Йдемо лісами-полями на Любівку. Це 16 км. Або якщо втомимося раніше, можемо поїхати з Манченок або Майського. Зворотні ельки приблизно кожну годину є, тобто на Любовці вони є у 15:56, 16:41, 17:23, 18:13, 19:06. Планую їхати назад приблизно о 17-ї, але якщо встигнемо раніше - буде раніше)

Джерел по маршруту немає, тобто воду брати з собою. Або будемо шукати колодязі у селах, але це не гарантовано. Буває, що колодязь є, а відра - немає.

На всяк випадок загляніть сюди завтра вранці. Бо життя наше зараз бентежне і непередбачуване. Але я сподіваюся, що цього разу все буде добре.

І якщо будете їхати не ворожб'янською елькою, якимось чином попередьте мене, щоб ми у Мерчику зустрілися) Якщо моего номера немає - краще за все - сьогодні написати мені здесь у личку, і обміняємося телефонами. Бо завтра зранку я заходити сюди навряд чи буду. Або просто телефонуйте, в кого номер вже є.

Останнє редагування:
Знайоме усім, але красиве в будь-які часи року озеро з острівцем. Оскільки ми були вдвох, а моя подруга на цьому озері ще не була, я паламала маршрут, і пійшли по іншому.

Тобто маршрут Мерчик - Любівка залишається знов непройденим. Напевне, ще не прийшов його час

1729966968918.png

7.JPG

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Кожен цікавий похід має запам'ятатися !
Красою природи, легкістю маршруту, чудовою логістикою ! 😁
Головне, як і у вині, післясмак! 👍

Останнє редагування:

Кіноверсія прогулянки осіннім днем .

Як чудово спостерігати за тим, як ХТОСЬ бродить отими, що на літеру Є))))

Юра на ці вихі в похід не може. Тому я.

Завтра зранку по прогнозу дощ, але десь з 11-й має з'явитися сонечко, і на весь день.

Пропоную сходити мій улюблений маршрут Горіховий Гай - Шматово - Ольшани. Встигнути подивитися на останні дні золотої осені.

Виїзд з Південного вокзалу, елька на 9;23 на Мерчик. Сподіваюся, що навіть якщо буде дощ, то поки ми доїдемо до Горіхового Гаю, він вже вщухне. Назад автобусом з Ольшан, там вони ходять приблизно кожні півгодини.

По маршруту - ліс, озера, і головне - само урочище Шматово. Джерела на маршруті є.

До зустрічі!

Так , вже .... Недуга скосила мене на злеті осіннього сезону , ... і довелося цілий тиждень валятися як колода на дивані .
Але, скільки не лежи, а ноги все одно в ліс дивляться.
З'явилося бажання відвідати ліси Єсхара та перевірити пару лебедів на одному із озер.

У неділю, 3 листопада, малесенька, некваплива прогулянка осінньою красою, близько 8 км всього.

Охочі відвідати цей шедевр збираються до 9 00 на Старій автостанції № 6 !!! / метро Пролетарська ,чи Індустріальна ..,Кінцева ! / , займаючи чергу на Есхар!

Пропоную сходити мій улюблений маршрут Горіховий Гай - Шматово - Ольшани.
Дійсно, маршрут дуже колоритний у будь-яку пору року! А ще коли компанія "в унісон", то просто супер! Навіть карколомний вітер не зміг нам зіпсувати чудовий день! Дуже рада новим знайомствам, приходьте ще!)) Трошки світлин на згадку
IMG_20241102_142107.jpg

6.JPG

Эсхар великолепен во все времена ! Сколько бы туда не ходили .

43.JPG

И к нашему удивлению лебеди есть ! Мало того, их там много !!

57.JPG

Шикарный получился денек . Реабилитация здоровья явно пошла на пользу !!

Небольшой альбомчик получился из наших положительных эмоций и фототехники -

Юра, Лена или кто желает побыть проводником!? :)
Предлагаю маршрут на Ивановскую крепость-звезду 49°26.480' N 35°35.150' E
Элька от Харьков-пас. на Красноград в 7.13 или 8.46 до остановки 61 км, оттуда пешком километра 4. Элька обратно в 13.59 или 17.37 из Берестовеньки. В самом селе Ивановском есть деревянная церковь 1912 года постройки 49°28.564" 35°34.571' Ехать долго 2ч20мин.

Привет Оксана !
Все просто и сложно одновременно / для меня /
Ты точно описала план мероприятия которое сможет осилить кто угодно и "проводник" тут не обязателен .
Значит тебе и флаг в руку ! 😀
Для меня сложно по другим соображениям,... я просто , туда не поеду по своим причинам . Хотя я был на этом месте,.. где стоял " Ивановский форт "

47.JPG

К тому же, я уже договорился провести малюсенькую разведку в субботу из Малиновки в Чугуев . / так как я еще не совсем выздоровел и на дальние приключения пока нет сил . Sorry . 😔

Останнє редагування:
Розвідка
Так ось!
З метою освоєння "нових" варіантів прогулянок безпечними місцями, є пропозиція сходити в розвідку в Малинівку!
Поспілкуватися з населенням і пройтися безпечною дорогою до дерев'яного мосту в бік Чугуєва і далі до залізничної станції.

Хто спокусився хвойним лісом та сентиментальними спогадами – прибувають 9 листопада до 9 00 на Новий термінал автостанції біля метро Пролетарська, до мікроавтобусів на Чугуїв!
Снимок экрана 2024-11-07 в 21.30.54.png

Я в ці вихідні не впевнена, що в мене буде час, нажаль. Тобто не можу взяти на себе керівництво. Але там дійсно нічого складного в маршруті нема. А сама місцевість біля фортеці цікава. також там була. Коли стоїшь на валу, уява легко домальовує, як знизу намагається бігти вороже військо, а ти стоїшь з піщалью і палишь вниз) Але ми ходили від Краснограда, через невеличку пустелю, вброд Берестовеньку, на фортецю, і звідти на ельку. Там було кілометрів 25, напевне, але ж ми були молодшими. Значно)

Але маю попередити - зіркообразна структура не дуже читається, коли стоїшь на землі)

Подивилася маршрут. Якщо з 61 км на фортецю, а потім на Берестовеньку, виходить 10 км. Із заходом до церкви - 13. 7:13 - ну дуже зарано виїзджати, враховуючи, що в метро великі інтервали. Якщо в 8:45, то на старті приблизно в 11, до ельки в 13:59 всього три години. Це тільки сходити на фортецю і назад. А на 17:37 - навпаки, довго. І темнішає зараз рано.Хоча дуже цікаво було б пійти далі по Ізюмський лініі... Але поміряла - то виходить по карті майже 20 км. А на місцевості буде ще більше.

А взагалі якби багатоденний похід вздовж усієї Ізюмської черти.... Ех.

Останнє редагування:
ПВД-соло вздовж річки Bobr на околицях міста Jelenia Gora

Ми , усіею рештой натовпу туристів, здійснили цей чудовий розвідтур !
Висновки -
1 проїзд не скрізь безкоштовний , не кажучи вже про квитки
2. людей там багато
3 у лісі не розслабишся
4 тихо
5 місцями стрімко
6 з'явилися лебеді на річці
7. нато - набагато ближче!
8 все одно - здорово!

Благодарю за ответы! Дело не в несложности маршрута. Но, "Если я чего решил, то выпью обязательно!" Для желающих повторить: туда в 7.13, обратно 13.59. Если б не попутка в самой деревне, то или не глянула б церковь или на эльку не успела. Ясный-красный, звезду дроном надо снимать. Захотелось не все звёзды Изюмской линии пройти, они же одинаковые почти, а в какой-то звезде летом заночевать,... глядя на звёзды. Для жаждущих бОльшего звезда в Кропивницком (Кировограде) и церковь в Самарь (Новомосковске).

Вкладення

• IMG_20241110_110818.jpg
    IMG_20241110_110818.jpg
    4.9 MБ · Перегляди: 4
  • IMG_20241110_124035.jpg
    IMG_20241110_124035.jpg
    4.5 MБ · Перегляди: 5
  • IMG_20241110_123843.jpg
    IMG_20241110_123843.jpg
    4 MБ · Перегляди: 4
  • IMG_20241110_123615.jpg
    IMG_20241110_123615.jpg
    3.8 MБ · Перегляди: 3
  • IMG_20241110_112209.jpg
    IMG_20241110_112209.jpg
    5.9 MБ · Перегляди: 4
  • IMG_20241110_112043.jpg
    IMG_20241110_112043.jpg
    5.8 MБ · Перегляди: 4
Ми , усіею рештой натовпу туристів, здійснили цей чудовий розвідтур !
Но, "Если я чего решил, то выпью обязательно!"
Насичені вихідні) На місці фортеці я була, цікаво подивитися один раз, в тому районі ще є солене озеро, яке зараз вже не дуже і солене). В Малинівці, сподіваюсь, буде ще багато ПВД). А мій ПВД проходив у сусідів). Але не так сталося, як бажалося. Треба було змінювати плани, і я нарешті побувала на Голубих озерах у Кам'янському. Що сказати? Наша Безлюдівка крутіше). Як і всюди, є дикі місця, а є і обнесені парканом. Влітку, думаю, тут дуже багато людей. Погода була похмура, тому і світлини такі ж похмурі
І трошки Дніпра, там завжди є де погуляти

IMG_20241109_105619.jpg
IMG_20241110_135046.jpg

Похід !

Вибачте за мою мову . Я над цім ще працюю .

Назад
Зверху Знизу