Один спутник в мене з'явився, тому на всяк випадок роблю об'яву - раптом ще хтось підтягнеться.
Похід на суботу 26 жовтня, маршрут Мерчик - Любівка. Туди - елькою з Південного вокзалу, Харків-Ворожба на 8:05. На всяк випадок краще приїхати раніше, бо бувають зміни у розкладі, тоді вона йде раніше, 7:55. Зараз наче змін немає, але хтозна... Ця елька не зупиняється практично ніде, тільки на великих станціях.
Тому якщо комусь не підходить ця елька, може поїхати елькою яка стартує з Південного у 7:26 і робить зупинки всюди. Вона у Мерчику раніше, ніж Ворожб'янська, треба буде 15 хвилин почекати нас.
Йдемо лісами-полями на Любівку. Це 16 км. Або якщо втомимося раніше, можемо поїхати з Манченок або Майського. Зворотні ельки приблизно кожну годину є, тобто на Любовці вони є у 15:56, 16:41, 17:23, 18:13, 19:06. Планую їхати назад приблизно о 17-ї, але якщо встигнемо раніше - буде раніше)
Джерел по маршруту немає, тобто воду брати з собою. Або будемо шукати колодязі у селах, але це не гарантовано. Буває, що колодязь є, а відра - немає.
На всяк випадок загляніть сюди завтра вранці. Бо життя наше зараз бентежне і непередбачуване. Але я сподіваюся, що цього разу все буде добре.
І якщо будете їхати не ворожб'янською елькою, якимось чином попередьте мене, щоб ми у Мерчику зустрілися) Якщо моего номера немає - краще за все - сьогодні написати мені здесь у личку, і обміняємося телефонами. Бо завтра зранку я заходити сюди навряд чи буду. Або просто телефонуйте, в кого номер вже є.