Статус:
Повідом.: 413
Повідом.: 413
Є)Бажаючі є?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Є)Бажаючі є?
Ну, раз є, тоді зустрічаємось на Південному, елька на 8:05 Харків-Ворожба. Приходимо, як зазвичай, трохі раніше.
Дуже різноманітний похід: так швидко змінювались пейзажі, що навіть не помітили, як пройшли 19 км)) Трошки фото на згадкутоді зустрічаємось на Південному, елька на 8:05 Харків-Ворожба
Єдиним словом: душевненько)) Трохи фотоПохід
У неділю ,8 вересня
Дуже різноманітний похід: так швидко змінювались пейзажі, що навіть не помітили, як пройшли 19 км))
Это про Усадьбу Шидловских в Старом Мерчике... А пройшлись дуже добреЗатем на развалинах часовни…
Простите, часовню тоже я… развалил?
І у мене пройшло чудово!) ПВД у сусідній області: нарешті я дісталася Вільногірського кар'єру! Зараз саме час його відвідати: ще тепло (можна плавати), але вже мало людей, є можливість на самоті побродити по білому пісочку. Бажаючі можуть доїхати на ельці від Дніпра до 104 км (а там 15 хвилин пішки).Купання пройшло чудово ,.. принаймні для мене !
Я на 21 вересня маю інші плани, але хочу трошки підкоригувати, бо електричка в субботу їде в 7.55, а не в 8.05 (якщо ще не буде змін)Хто хоче - в суботу 21 вересня приходьте на Південний вокзал, елька все та ж, 8:05 на Ворожбу,
Дублюю про всяк випадок, може, хтось не побачив))День туризму
Всесвітній день туризму за календарем 27 вересня.
Дата для всіх індивідуальна..
Особливо зараз .
Але є традиції, є ще незгаслий дух туризму та подорожей!
Можливо не у всіх.
Хочеться в цей день приготувати невигадливу страву, відчути тепло багаття, подивитися на зірки, згадати,... і помріяти!
28 вересня, субота. Я просто поїду в чудове місце недалеко від міста, куди дістатися дуже легко і зручно, поставлю намет, розпалю багаття і,... насолоджуватимуся чудовим днем і романтичним вечором згадуючи всіх тих з ким мене звела доля на гірській стежці .
Повернуся додому після ночівлі у неділю .
Якщо хтось виявить бажання приєднатися вдень або з ночівлею - повідомте мені будь-яким способом, я скину крапку, розповім докладніше про місце і як туди дістатися.
Як і завжди - погода буде просто чудова !
Район першої Безлюдівки, 400 м від станціі електрички Харків-Чугуїв , або автобус № 1181 - 500 м.
також е кілько доріг добратися машиною .