Пойдем туда не знаю куда!

Ну, раз є, тоді зустрічаємось на Південному, елька на 8:05 Харків-Ворожба. Приходимо, як зазвичай, трохі раніше.

Найближча після Харкова зупинка - одразу Люботин. Ті, кому ця елька не підходить з якихось причин, можуть їхати елькою на 7:26, Харків-Мерчик, вона зупиняється всюди, і приїзджає у Мерчик навіть раніше Ворожбянської.

Якщо дивитися по карті, джерел там немає, тобто усю воду - беремо з собою.

Все інше - як завжди)

Але - на всяк випадок зранку в суботу краще зазірнути у тему. Бо життя наше - непередбачуване і бентежне)

Похід
У неділю ,8 вересня , у мене є можливість вигуляти бажаючіх по чудовим місцям соснового лісу з емоційним купанням у річці !
Автобус о 9 30 з вул . Маломясніцкой ( біля Класу ) до Оболоні у неділю !

Останнє редагування:
тоді зустрічаємось на Південному, елька на 8:05 Харків-Ворожба
Дуже різноманітний похід: так швидко змінювались пейзажі, що навіть не помітили, як пройшли 19 км)) Трошки фото на згадку
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
IMG_20240907_122956.jpg

Отримав захоплення від відчуття повернненя у омріянне мирне минуле... Ну спілкування з друзями!....

Дуже різноманітний похід: так швидко змінювались пейзажі, що навіть не помітили, як пройшли 19 км))
Затем на развалинах часовни…
Простите, часовню тоже я… развалил?
Это про Усадьбу Шидловских в Старом Мерчике... А пройшлись дуже добре :клас:

Вкладення

• IMG_20240907_124537.jpg
    IMG_20240907_124537.jpg
    173.7 КБ · Перегляди: 12
  • IMG_20240907_125146_1.jpg
    IMG_20240907_125146_1.jpg
    205.8 КБ · Перегляди: 12
  • IMG_20240907_125149_1.jpg
    IMG_20240907_125149_1.jpg
    225.1 КБ · Перегляди: 11

Ось , десь так пройшлись у неділю !

Похід !
Є пропозиція здійснити омивання в Гомольшанському ставку!
Невелика прогулянка, туди 6 км. і звідти приблизно стільки ж. Все ж таки ще пляжний сезон, так що ловіть момент!

Кому цікаво і є сили вибратися з міста-електричка у суботу, 14 вересня , о 8.35 з Південного вокзалу у бік Гаврилівки до Клименівки!
Повернення з Клименівки о 17 30!

З собою мати плавальні труселі ,брекфаст , та діннер в єльке !
Про ланч я мовчу .
А якщо, якась падлюка мріе відлежатися на дивані, то нехай її загризуть таргани !!!

Останнє редагування:

Купання пройшло чудово ,.. принаймні для мене !

День туризму

Всесвітній день туризму за календарем 27 вересня.
Дата для всіх індивідуальна..
Особливо зараз .
Але є традиції, є ще незгаслий дух туризму та подорожей!
Можливо не у всіх.
Хочеться в цей день приготувати невигадливу страву, відчути тепло багаття, подивитися на зірки, згадати,... і помріяти!
28 вересня, субота. Я просто поїду в чудове місце недалеко від міста, куди дістатися дуже легко і зручно, поставлю намет, розпалю багаття і,... насолоджуватимуся чудовим днем і романтичним вечором згадуючи всіх тих з ким мене звела доля на гірській стежці .
Повернуся додому після ночівлі у неділю .
Якщо хтось виявить бажання приєднатися вдень або з ночівлею - повідомте мені будь-яким способом, я скину крапку, розповім докладніше про місце і як туди дістатися.
Як і завжди - погода буде просто чудова !

Район першої Безлюдівки, 400 м від станціі електрички Харків-Чугуїв , або автобус № 1181 - 500 м.
також е кілько доріг добратися машиною .

IMG_2808~photo.JPG

Купання пройшло чудово ,.. принаймні для мене !
І у мене пройшло чудово!) ПВД у сусідній області: нарешті я дісталася Вільногірського кар'єру! Зараз саме час його відвідати: ще тепло (можна плавати), але вже мало людей, є можливість на самоті побродити по білому пісочку. Бажаючі можуть доїхати на ельці від Дніпра до 104 км (а там 15 хвилин пішки).
IMG_20240914_113655.jpg

Юра на вихідних знов зайнятий. Тому я ложуся на амбразуру.

Мені дуже сподобалося під Мерчиком. І тому я хочу туди знов. Тільки пійдемо в інший бік, на Манченки. Туди 10 км. А якщо зрозуміємо, що не нагулялися, то можно пройти далі, і вийти на будь яку зупинку ельки - Травневий, Караванна, Любівка. До Любівки - 16 км.

Ставки не обіцяю, бо в минулому поході два ставка, що були на мапі, на місцевості були відсутні. Але ліс, яри, поля - це буде. Ось джерел не буде, тобто воду з собою.

Хто хоче - в суботу 21 вересня приходьте на Південний вокзал, елька все та ж, 8:05 на Ворожбу, до Мерчика, зупиняється тільки в Люботині і Манченках. Або альтернативна елька на 7:26, Харків-Мерчик, зупинки всюди, зустрічаємось у Мерчику.

І на всяк випадок - зранку зайдить сюди подивиться - чи нема відміни. Бо життя наше зараз непередбачуване.

Хто хоче - в суботу 21 вересня приходьте на Південний вокзал, елька все та ж, 8:05 на Ворожбу,
Я на 21 вересня маю інші плани, але хочу трошки підкоригувати, бо електричка в субботу їде в 7.55, а не в 8.05 (якщо ще не буде змін)

Тобто з урахуванням інфи від Іри (дякую-дякую), все залишається таким, що було, окрім часу старту.

В суботу 21 вересня, на Південному, відправлення ельки в 7:55. Бажаючі їхати з інших станцій - елька на 7:26 Харків-Мерчик. Зустрічаємося у Мерчику.

УВАГА!!!!!!!

Нажаль, змінилися обставини, завтра я провести похід не можу. Прошу вибачення в усіх, хто вже збирався йти(((

Тобто похід в суботу, 21 вересня - ВІДМІНЯЄТЬСЯ!!!!!

День туризму

Всесвітній день туризму за календарем 27 вересня.
Дата для всіх індивідуальна..
Особливо зараз .
Але є традиції, є ще незгаслий дух туризму та подорожей!
Можливо не у всіх.
Хочеться в цей день приготувати невигадливу страву, відчути тепло багаття, подивитися на зірки, згадати,... і помріяти!
28 вересня, субота. Я просто поїду в чудове місце недалеко від міста, куди дістатися дуже легко і зручно, поставлю намет, розпалю багаття і,... насолоджуватимуся чудовим днем і романтичним вечором згадуючи всіх тих з ким мене звела доля на гірській стежці .
Повернуся додому після ночівлі у неділю .
Якщо хтось виявить бажання приєднатися вдень або з ночівлею - повідомте мені будь-яким способом, я скину крапку, розповім докладніше про місце і як туди дістатися.
Як і завжди - погода буде просто чудова !

Район першої Безлюдівки, 400 м від станціі електрички Харків-Чугуїв , або автобус № 1181 - 500 м.
також е кілько доріг добратися машиною .
Дублюю про всяк випадок, може, хтось не побачив))

День туризма
Уточняю по логистике

Электричка Харьков - Чугуев до ост. 3 км идет в 8 30 с Левады и в 12 16 и 17 40 с Южного вокз.
и обратно в 11 23 , 15 00 , 19 18 , 20 23 на южный .
Автобус на Безлюдовка идет с АС № 3 ; /Конный рынок / до КОнечной ! согласно расписанию /примерно каждые пол часа /
Я поеду на авто примерно в 10 00 +_ час .
На пн знаю о десятке потенциальных участниках .

4.JPG

Ліс над Ялтой . Дуже казковий .
Не одноразово горів .
Архівне .

Назад
Зверху Знизу