Статус:
Повідом.: 2380
Повідом.: 2380
Спасибо Юлия !!!Электричка в 9-23 отменена в субботу.
Старт с автостанции Холодная гора автобус 1502 на Люботин в 9 25 ! До остановки Рыжов !
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Спасибо Юлия !!!Электричка в 9-23 отменена в субботу.
Краса, тиша і спокій!Трошки світлин для тих, хто скучив за Карпатами)Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
Дуже бажаю, але тільки в неділю повертаюсь у Харків)) До речі, хотіла поділитись з вами. Скільки разів була у Чехії, але тільки зараз трохи поїздила в електричках. Згадала наші подорожі по області....так захотілось такі ж двоповерхові комфортні ельки)) Спеціально зняла відео, але дуже об'ємне, не грузитьсяЮра, а буде щось у цю суботу ?
А якщо ні, є бажаючі зі мною сходити Мерефа-Озеряни-Буди? приблизно 15 км
якщо сплануємо маршрут від елькі вначалі до елькі вкінці(а не автобусом) - то бажаючі Є !А якщо ні, є бажаючі зі мною сходити Мерефа-Озеряни-Буди? приблизно 15 км
Сплануємо, якщо потрібно) Просто особисто я люблю Буди, джерело у заброшеному яблуневому садку, саму будівлю станції. Але можна все владнати. Зараз подивлюся, куди можна вийти так, щоб було цікавіше, зкорегую маршрутякщо сплануємо маршрут від елькі вначалі до елькі вкінці(а не автобусом) - то бажаючі Є !
Вважаю,що від джерела у заброшеному яблуневому садку через ЖД Буди можна вийти на Комарівку по лісочку та через Орсовський пруд. На місті дійсно зкорегуєму маршрут. Я в ділі!!! підсяду до Вас на Новоселівці.Сплануємо, якщо потрібно) Просто особисто я люблю Буди, джерело у заброшеному яблуневому садку, саму будівлю станції. Але можна все владнати. Зараз подивлюся, куди можна вийти так, щоб було цікавіше, зкорегую маршрут
Можна вийти на Комарівку, практично той же маршрут, тільки у кінці пійдемо на ельку. Є ельки на 16:56 (Беляївка-Харків), 18:42 (Гаврилівка-Харків). Підходить?