Статус:
Повідом.: 2239
Повідом.: 2239
Прогулянка !
Ну як можна не попрощатися з цим коротким літом легким прогулянком-походом уздовж мальовничої річки з бурхливим купанням та спогляданням поки що літнього пейзажу!
У наступну неділю 27 числа пропоную малочисленним монстрам похідного руху , що залишилися , зазирнути на береги С.Донця в районі Чугуєва .
Планую дійти безпечною стежкою до бази ХПІ. ( Перевірено мною )
Дістатися можна двома шляхами.
1- електричка з Леваді ( м. Гагаріна ! ) о 8 30 до Чугуєва. ( Мабудь це мій варіант ! )
2- автобусом з а/с м. Пролетарської до Чугуєва і пішки 2,5 км. до залізничної станції Чугуїв ! ( розкладу немае )
Зустрічаємось на залізничній ст. Чугуїв з 10 00 до 10 30 .
Мене впізнати легко - я буду з морозивом у зубах .
Повернення електричкою в 19 30 або як то раніше дістатися до автовокзалу .?
26, ввечері перевірте тему на предмет можливих змін. ( А ще краще 27 -го зранку .)
Ну як можна не попрощатися з цим коротким літом легким прогулянком-походом уздовж мальовничої річки з бурхливим купанням та спогляданням поки що літнього пейзажу!
У наступну неділю 27 числа пропоную малочисленним монстрам похідного руху , що залишилися , зазирнути на береги С.Донця в районі Чугуєва .
Планую дійти безпечною стежкою до бази ХПІ. ( Перевірено мною )
Дістатися можна двома шляхами.
1- електричка з Леваді ( м. Гагаріна ! ) о 8 30 до Чугуєва. ( Мабудь це мій варіант ! )
2- автобусом з а/с м. Пролетарської до Чугуєва і пішки 2,5 км. до залізничної станції Чугуїв ! ( розкладу немае )
Зустрічаємось на залізничній ст. Чугуїв з 10 00 до 10 30 .
Мене впізнати легко - я буду з морозивом у зубах .
Повернення електричкою в 19 30 або як то раніше дістатися до автовокзалу .?
26, ввечері перевірте тему на предмет можливих змін. ( А ще краще 27 -го зранку .)
Останнє редагування: