Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не будете ли вы так любезны составить компанию в приятном летнем отдыхе недалеко от водоема.Вибач, але таку агресивність я підтримати не можу. Якщо хочеш компанію, запитуй нормально!
Якщо відпочинок є, то я, мабуть, на землі залишусь! Вода - то не місце для старості!Не будете ли вы так любезны составить компанию в приятном летнем отдыхе недалеко от водоема.![]()
и то верно.Якщо відпочинок є, то я, мабуть, на землі залишусь! Вода - то не місце для старості!
Ну звісно! Старіти в воді — то не наш метод! Ліпше на сонці побути!и то верно.
Ну так насильно то никто тянуть не собирается...можно и в тенечке холодное пивко потягивать.Ну звісно! Старіти в воді — то не наш метод! Ліпше на сонці побути!
Правильно! В тенечку з пивком — от ідеальний варіант! Лише обережно, щоб потім не шукати, де вітрило загубилося!Ну так насильно то никто тянуть не собирается...можно и в тенечке холодное пивко потягивать.
Нагіша показал общєствєнності?Ну что сказать.Сьездил я в гидропарк .Пипец полный
Там бля гейский рай.ТрэшА шо там щас?)