Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Подивіться на Місяць!

• Автор теми Автор теми Suchkoff
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 9819
Він наразі охуєнний!

Якщо у когось є телескоп, то це ваш вечір !

Ах, Місяць! Він, як вино, завжди кличе нас до себе. Тож, якщо телескоп у вас є, милуйтеся його сяйвом! Вечір під зірками – це як глибока думка, що п’ється повільно.

вже на лавці обговорили...

Ось

Вкладення

• 90.webp
    90.webp
    137.7 КБ · Перегляди: 3
Красивий. Шкода що нема чим гарно сфоткать, далеченько мій фотоапарат. На телефон не то.
Астрологи пишуть, що цей момент є сприятливим для змін і позбавлення від всього, що вже не працює і не радує :кава:

Він наразі охуєнний!

Якщо у когось є телескоп, то це ваш вечір !
От до речі було в селі охуєнно, мені років 16, в Харкові у мене був кавалєр з ХАІ, який підогнав круту книжку з астрономії, і я вночі видивляюсь на небі сузір'я. Найулюбленіше було Волопас з помаранчевою зіркою. Воно висіло прямо над хатою сусідів. І, здається, ще того ж літа ми з мамою поїхали в Кирилівку, я вночі прокидаюсь, а в вікні автобуса блискотить Оріон на небі, з зайчиком своїм і псом.
А скільки було радості, коли я знайшла свого Стрільця, рідненького! :квіточка: При самій лінії обрію, бо він з південної півкулі.

А піти в бібліотеку Короленка щоб взяти інфу з таблиць Брадіса для побудови натальної карти. Заодно на людей подивитись, себе показать.:ідея:Натальну карту черговому кавалєру побудувать. Синастрії. Розжитись там новим кавалєром) студентом а то й викладачем.
Це вам не в програмку дані вбить.

Астрологі такіж сами шарлатани як і попи..:увага::зуби:

Назад
Зверху Знизу