А вхідний сигнал абсолютно стабільний? Самоцитування:конечно будет плавать. и от температуры и от применённого транзистора (единоразово), и отсчёт будет не от первого импульса а от последнего
t=RC*ln(Uж/Uпор)
де Uж -- напруга живлення
Uпор -- поріг відкривання транзистора (з даташиту).
Ну насправді поріг дещо змазаний, гаснути буде плавно в межах півсекунди.
добавлено
Ємність в фарадах, опір в омах.
Або в мікрофарадах і мегаомах відповідно.
Чисто постійна, чи на фоні тонального сигналу?Кратковременно на динамике во время вызова появляется 4 вольта постоянки. Нужно при появлении 4х вольт...
Чисто постійна, чи на фоні тонального сигналу?
Ну вроде как спор был и конкретного решения не увидел. Что собирать то?Ну вариантов уже вроде накидали, что надо то?
Что значит очнется после отпускания выхода?Та же АГ1, затыкает вход после подачи первого же импульса и очнётся на вход только после отпускания выхода.
Просто и без головной боли.Чтоб совсем по-простому. На барабашово на хозрядах есть точки с готовыми таймерами,
Просто и без головной боли.
Ок, щось придумаємо. Живлення (5-12-24в, пару міліампер) звідки краще потягнути -- від камери чи з домофона? Чи є бажання до всієї купи ще свій блок живлення вішати? Якщо є бажання обійтися мінімальною кількістю (і вартістю) деталей, то треба з'ясувати, як співвідносяться вхідні/вихідні сигнали камери/домофона і їхнє живлення -- це дасть змогу зекономити на розв'язках. Хоча можна оптопару на вхід, релюшку на вихід і цим питанням не заморочуватись (ну але релюшка -- це кілька десятків міліампер, я ще не знаю, чи вони в нас є).На фоне тонального сигнала. Т.е. срабатывать должно при первом писке в динамике и на 30 секунд. Я промерял цифровым тестером - показало чуть больше 4х вольт