Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Все чудово розбирається. Але запчастин ***ма.Если так, то она не разбирается.
Не знаю, продолжает ли их выпускать Шимано, но вот "Велостиль" такиИнтересно, Шимано продолжает их выпускать?
Прокручивается звездаЩо таке "прокручування однієї зірки"?
1 - зірка відносно всіх інших прокручується? Зірвані шліци зірки чи барабану, на якому сидить зірка. Зірку можна замінити, але я хз де взяти нову. Барабан відповідно замінити не можна бо його ти точно не знайдеш.
2 - проскакує ланцюг на одній зірці? Це знос. Знову ж таки можна замінити зірку, якщо знайдеш таку само.
Хоча я б не сказав по стану зірок, що справа в них. Напевно ланцюг розтягнутий та проскакує на менш зношеній зірці при великих навантаженнях.
Все чудово розбирається. Але запчастин ***ма.
Не знаю, продолжает ли их выпускать Шимано, но вот "Велостиль" таки!⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.![]()
Тогда искать донора с такой же трещоткой, потрошить обе, и собирать из двух одну. Или покупать новую (дорого).Прокручивается звезда
Тогда искать донора с такой же трещоткой, потрошить обе, и собирать из двух одну. Или покупать новую (дорого).![]()
не совсем понял ответы спецов.разбирается ли она и как?Тогда искать донора с такой же трещоткой, потрошить обе, и собирать из двух одну. Или покупать новую (дорого).![]()
Прокручивается звезда