Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Подобається одна дівчина но є але...

• Автор теми Автор теми SPORTIK21
  • Дата створення Дата створення

SPORTIK21

Привіт!
Статус: Офлайн
Повідом.: 2
Познайомився з однією чудово дівчиною.На початку все було добре ми спілкувалися кожного дня.У нас з нею є спільні теми про що поговорити і тощо.Та й вона мені цікава як особистість.Но в один момент вона почала пропадати і почала відписувати рідко.Я їй пропонував давай може перестанем спілкуватися вона наоборот сказала ні давай продовжим спілкування.От незнаю що робити і як до цього ставитися.

Познайомився з однією чудово дівчиною.На початку все було добре ми спілкувалися кожного дня.У нас з нею є спільні теми про що поговорити і тощо.Та й вона мені цікава як особистість.Но в один момент вона почала пропадати і почала відписувати рідко.Я їй пропонував давай може перестанем спілкуватися вона наоборот сказала ні давай продовжим спілкування.От незнаю що робити і як до цього ставитися.
прекрати сам общение и все. Тут безпроигрышный вариант. Пушкин, хоть и мперец был, но в бабах разбирался - "чем меньше женщину мы любим, тем больше нравимся мы ей."

прекрати сам общение и все. Тут безпроигрышный вариант. Пушкин, хоть и мперец был, но в бабах разбирался - "чем меньше женщину мы любим, тем больше нравимся мы ей."
Я поможу якщо треба я підтримаю якщо треба і тощо.Але не розумію в чому моя проблема чи то я у чомусь винен?

Я поможу якщо треба я підтримаю якщо треба і тощо.Але не розумію в чому моя проблема чи то я у чомусь винен?
Та нет там ни в чем твоей проблемы. Там с ее стороны может быть куча вариантов. Может "бывший" обьявился, к которому чувства не угасли, а может ты для нее "запасной аеродром" был.

Тебе уже выше писали, если тебе игнорируют, делай тоже самое. Захочет снова твоей компании, выйдет на связь, нет, значит нет. Телки так устроены по природе. Когда ты за ними бегаешь, они тебя обесценивают. Когда не бегаешь - сами тянутся к тебе )

Сіські в студію. Чо ето ми должни вєріть на слово, шо она чудова.

Але не розумію в чому моя проблема чи то я у чомусь винен?
Правильно! Мы любим, когда вы чувствуете себя виноватыми.:браво:
Если честно - забей, не дай себя использовать. А тут к этому почва готовится.

Назад
Зверху Знизу