Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
да вы в Стамбул слетайте например, самый простой вариант и самый дешевый по проезду
+1 начните со Стамбула
Весна в Турции прекрасна
несерьезно ваше отношениеВсем спасибо, есть конкретные советы по выбору отеля или авиа? Турция как-то несерьезно, вроде?
типа анталия по путевке?С какой страны начать для новичков, не бывавших дальше Турции?
Начнем с того, что самостоятельные поездки имеют смысл только в том случае, если вы хотите поехать в тур, отличный от предлагаемых турагенством. То бишь если вы хотите самостоятельно полететь в Турцию дабы отдохнуть неделю в отеле 5* олл-инклюзив, то лучше бурите тур. Если же вы хотите полететь в Европу - тогда самостоятельная организация путешествия сэкономит вам значительное количество денег.Помогите разобраться и направьте в правильное русло. спасибо всем тем, кому не жаль будет потратить время. Нужно все с самого начала.
Куда не очень дорого лететь (авиалинии, бронь),где жить (естественно где и как забронировать), что посмотреть.
Огромное заранее спасибо!!!
поддерживаю. совет по отелям - не заказывайте сразу на букинге, зайдите на сайт отеля. иногда там цена немного меньше.
Большое спасибо за первый ответ, надеюсь все таки кто-то поделится своими предпочтениями по маршрутам и затратам, чтоб хотя бы понимать порядок цен на Рим, Париж, Барселону, Прагу, а кто-то возможно предпочитает острова! Спасибо заранее
Барселона, Рим - дорого
Париж - очень дорого
Прага - подешевле, но добираться на авиа тяжело. Чехи с Аэросвитом ломят несусветные деньги.
С точки зрения получения визы - испанцы с итальянцами те еще задроты, французы намного легче дают визы, чехи - так себе, есть варианты. На испанскую визу можно подать в Харькове, на итальянцев и французов - в Киеве, на чехов - в Донецке.
Ні, не требаПочинаєм ХФшну народну забавку "срач"?![]()
![]()
А що Прага? Особисто мені вона не дуже сподобалася, але то таке... Прагу я навів як дешевий варіант перебування: готелі, харчування. Але добратися туди недешево якщо літаком та з Київа. В цей напрямок Аеросвіт вчепився як МАУ у віденське.Можемо з приводу Праги, що мені тут одному, схоже, страшенно не сподобалась, можемо з приводу задротства іспанців, що вліпили мені вже третю візу.
За Францію не згоден. На мій погляд доволі прості вимоги та сам процес отримання візи. Та й німці доволі легко видають візи якщо ти ретельно виконуєш їхні вимоги.hard core - Німеччина, а ще суворіше - Франція, Швейцарія.
Даремно боїтеся. Я робив через візовий центр. Подання документів зайняло близько 40 хвилин, за тиждень отримав паспорти з візами.віза (не було проблем з іспанцями а цих чогось боюся)
У Франції треба брати апартаменти, що мають кухню. Можна зняти навіть житло, не обов'язково це повинен бути готель. До речі французьке консульство відноситься до цього прихильно - достатньо надати договір з господарем житла, що він перешле електронною поштою. Ніяких печаток, підписів не треба. В такому разі Ви зекономите велику купу грошей.недешеве житло з харчуванням
Тут не можу прокоментувати, адже завжди користуюся літаками в подорожах на далекі відстані. Але те, що проблема з англійською в місцевих там є - щира правдаважчий дя розуміння сайт sncf, гірша прорисованість у мапах, брак англомовної інформації, слабке знання англійської місцевими.
А так. Якби ж хтось зрозумів бажання ТСа...
Раз уж пошла тема про Стамбул,раскажите мне,поклонники Константинополя, что в этом город можно/нужно делать 7 дней. Что можно/нужно делать в этом, безусловно, величественном городе 2 дня я знаю, но чем себя занять еще 5 дней?