Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Под Чугуевом упал военный самолёт Ан-26 с 5 членами экипажа и 18 курсантами ХНУВС

• Автор теми Автор теми Aksev
  • Дата створення Дата створення
Блин жаль ребят, соболезную родным и близким!

Мне кажется, судя по количеству курсантов на борту, их собирали с разных авиабаз по окончании лётной практики. Так всегда раньше делалось, одним бортом по маршруту собирали всех.
2 курса могло быть штурманов. 76й, это штурманский борт

О 21:55 пожежу літака ліквідовано. За інформацією диспетчера аеродрому на борту перебувало 24 особи. Знайдено тіла 20 загиблих, 2 особи постраждало пошуки двох осіб тривають.

Мне кажется, судя по количеству курсантов на борту, их собирали с разных авиабаз по окончании лётной практики. Так всегда раньше делалось, одним бортом по маршруту собирали всех.

надеюсь, погибшие максимально минимум времени осознавали свою трагическую участь в этом полете..

Автор темы не хочет ее название изменить? ХНУВС - это немного другое наверное..

ХНУПС

Пацанов жалко . Молодые ещё были :(

надеюсь, погибшие максимально минимум времени осознавали свою трагическую участь в этом полете..

та там могли и глазом не моргнуть как привет. сидишь летишь и тут бац-земля. все.

Зеленский:
Жахлива трагедія на Харківщині.

Розбився літак Ан-26. На борту, крім екіпажу, були українські курсанти. Є загиблі та поранені. Станом на цю хвилину підтверджено 20 загиблих. Двох шукаємо. Двоє вижили. За попередніми даними, всього було 28 людей на борту. Просто немає слів.

Катастрофа сталася, коли літак заходив на посадку на аеродром міста Чугуєва.

Терміново створюємо урядову комісію для розслідування всіх обставин та причин трагедії. Відповідне доручення дав Прем'єр-міністру. На місці вже працює пошукова команда.

Завтра буду на Харківщині.

*****. Никто не знает сколько было людей на борту. Уже пишут 28.

наверное виноват пилот!
заебался катать курсантов, в мыслях было прилететь, поехать домой и побухать с кентами!

жаль погибших, травмированые пусть выздоравливают!

Да шо ж за дебильный плеер у этой Телеги!
Громкости нет, на полный экран не развернешь, еще и расширение picture-in-pucture его не видит и не показывает кнопку, по которой видео можно отсоединить от страницы и растянуть.
Я думал у пейсбука плеер убогий, но ошибался.

Назад
Зверху Знизу