Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Плата драйвера до двигуна пралки.

🟡 12:48 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область

Valkonik

Привіт!
Статус: Offline
Повідом.: 6
  • 🟡 12:48 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Плата драйвера до двигуна пралки.

Шановні колеги, принесли мені три плати інверторів до пральних машин. Що за машини не знаю. Хочу з'ясувати як правильно підключити ці плати для перевірки - живлення, сигнали керування. Даю чотири фото (погана камера), щоб було видно назви ключових елементів драйверів.

Вкладення

• Untitled 4.jpg
    Untitled 4.jpg
    176.3 КБ · Перегляди: 112
  • Untitled 1.jpg
    Untitled 1.jpg
    158.2 КБ · Перегляди: 110
  • Untitled 2.jpg
    Untitled 2.jpg
    191.1 КБ · Перегляди: 108
  • Untitled 3.jpg
    Untitled 3.jpg
    171.8 КБ · Перегляди: 113
  • 🟡 12:48 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Re: Плата драйвера до двигуна пралки.

Хочу з'ясувати як правильно підключити ці плати для перевірки -
обратиться к мастеру, авторизованному по этому бренду или у которого есть СМА такая! :)
Зачем брать то, в чем НОЛЬ в ремонт?

Re: Плата драйвера до двигуна пралки.

як правильно підключити ці плати для перевірки -
Для перевірки..
обратиться к мастеру, авторизованному по этому бренду или у которого есть СМА такая!
Зачем брать то, в чем НОЛЬ в ремонт?
Во-во...А такЫ лізе, га?

Назад
Зверху Знизу