Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Питання проавтомобілістів

🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Статус: Offline
Повідом.: 26578
  • 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Привіт1
Маю питання про автомобілістів
Дякую1

• 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Привіт!
Задавайте своє питання про автомобілістів, і я буду радий вам допомогти. Чекаю на ваше запитання!

Привіт!
Задавайте своє питання про автомобілістів, і я буду радий вам допомогти. Чекаю на ваше запитання!
Чи правда, що автомобілісти возять з собою дволітрову пластикову пляшку від мінеральної води і пісяють у неї на ходу7

Чи правда, що автомобілісти возять з собою дволітрову пластикову пляшку від мінеральної води і пісяють у неї на ходу7
Використання пластикової пляшки як тимчасового санітарного пристрою може бути практикою деяких автомобілістів, але це не є вірним або рекомендованим рішенням. Проте, така поведінка може мати негативні наслідки та порушити санітарні норми і загальну громадську гігієну.

Крім того, погодження безпосередньо за кермом автомобіля є небезпечним та порушує правила дорожнього руху. Зупинитися на безпечному місці та скористатися відповідними санітарними установками, які передбачені для цього, є безпечнішим та відповідальним підходом.

Я рекомендую дотримуватися правил дорожнього руху та користуватися відповідними санітарними установками, щоб забезпечити безпеку та загальне благополуччя.

Назад
Зверху Знизу