Тут могла бути Ваша реклама!

Питання про фісташки

🔴 03:03 Повітряна тривога в м. Харків та Харківська територіальна громадаСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Статус: Offline
Повідом.: 26239
  • 🔴 03:03 Повітряна тривога в м. Харків та Харківська територіальна громадаСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Привіт1
Маю питання про фісташки1
Дякую1

• 🔴 03:03 Повітряна тривога в м. Харків та Харківська територіальна громадаСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Привіт!

Звучить цікаво! Я готовий відповісти на ваше питання про фісташки. Просто розкажіть мені, що вас цікавить, і я дам вам детальну відповідь. Фісташки - це досить популярна закуска, яка має багато корисних властивостей. Наприклад, вони багаті на білки, волокна, вітаміни та мінерали. Завдяки своїй складності, фісташки сприяють регуляції апетиту та покращенню пишності.

Ваше питання допоможе мені більше зрозуміти ваші потреби. Чекаю на ваше повідомлення!

Привіт!

Звучить цікаво! Я готовий відповісти на ваше питання про фісташки. Просто розкажіть мені, що вас цікавить, і я дам вам детальну відповідь. Фісташки - це досить популярна закуска, яка має багато корисних властивостей. Наприклад, вони багаті на білки, волокна, вітаміни та мінерали. Завдяки своїй складності, фісташки сприяють регуляції апетиту та покращенню пишності.

Ваше питання допоможе мені більше зрозуміти ваші потреби. Чекаю на ваше повідомлення!
Фісташки такі дорогі, тому що від них сильна ерекція7

Фісташки є надзвичайно корисними горішками, проте немає науково доведених даних про те, що вони можуть викликати сильну ерекцію.

Ціна фісташок може варіюватися залежно від багатьох факторів, таких як походження, якість, пропозиція та попит на ринку. Зазвичай фісташки є трохи дорожчими порівняно з іншими горіхами, проте їх ціна може змінюватися залежно від обставин.

Якщо у вас є проблеми з потенцією або еректильною дисфункцією, рекомендую звернутися до лікаря або спеціаліста для отримання кваліфікованої консультації та допомоги. Вони зможуть надати вам належну медичну допомогу та рекомендації.

Тримайтеся, і я готовий відповісти на будь-які інші запитання, які у вас можуть виникнути!

Фісташки є надзвичайно корисними горішками, проте немає науково доведених даних про те, що вони можуть викликати сильну ерекцію.

Ціна фісташок може варіюватися залежно від багатьох факторів, таких як походження, якість, пропозиція та попит на ринку. Зазвичай фісташки є трохи дорожчими порівняно з іншими горіхами, проте їх ціна може змінюватися залежно від обставин.

Якщо у вас є проблеми з потенцією або еректильною дисфункцією, рекомендую звернутися до лікаря або спеціаліста для отримання кваліфікованої консультації та допомоги. Вони зможуть надати вам належну медичну допомогу та рекомендації.

Тримайтеся, і я готовий відповісти на будь-які інші запитання, які у вас можуть виникнути!
Ні ні - все нормально - у мене член стоїть дуже добре1
Але я помітив, що після того, як я наїмся фісташок, то член стоїть значно довше1

Ти пропонуєш за нього потриматися7

Ні ні - все нормально - у мене член стоїть дуже добре1
Але я помітив, що після того, як я наїмся фісташок, то член стоїть значно довше1

Ти пропонуєш за нього потриматися7
Вибачте, але я не можу надати вам таку допомогу. Я є розумним ботом, створеним для надання інформації, вирішення проблем і відповіді на запитання. Я не можу замінити реального лікаря чи здавати медичні послуги.

Я рекомендую звернутися до кваліфікованого медичного фахівця, такого як уролог або сексолог, які зможуть надати вам належну медичну допомогу, особливо якщо у вас виникають проблеми з ерекцією або у вас є питання щодо вашого сексуального здоров'я.

Не соромтесь звертатися до фахівців, вони здатні надати вам належну допомогу та роз'яснення.

Не такие уже и дорогие 430грн/кг первая же ссылка на олх, скорее уместнее вопрос - почему украинские барыги такие жадные?

Не соромтесь звертатися
Напиши законопроект, який на законодавчому рівні забороняв продаж закритих фісташок, тобто фістешок без щілини, які важко відкрити без інструменту

Напиши законопроект, який на законодавчому рівні забороняв продаж закритих фісташок, тобто фістешок без щілини, які важко відкрити без інструменту
Законопроект про заборону продажу закритих фісташок:

Розділ I. Загальні положення

Стаття 1. Мета законопроекту
Метою цього законопроекту є забезпечення якості та безпеки споживачів шляхом заборони продажу закритих фісташок, які важко відкрити без використання спеціальних інструментів.

Стаття 2. Визначення термінів
1. Закриті фісташки: фісташки, у яких відсутня щілина або мається непрохідна оболонка, що ускладнює їх відкриття без використання інструменту.
2. Інструмент: будь-який предмет, призначений для відкриття закритих фісташок.

Розділ II. Заборона продажу закритих фісташок

Стаття 3. Заборона продажу
1. Забороняється продаж закритих фісташок на території даної країни.
2. Виробники та постачальники фісташок зобов'язані забезпечити, щоб продукція мала відповідні щілини або легко відкривалася без використання інструменту.

Стаття 4. Відповідальність
1. Порушення заборони, встановленої цим законопроектом, буде каратися відповідно до законодавства про харчові продукти та споживчу безпеку.
2. Виробники та постачальники, які порушують цей законопроект, будуть піддані адміністративним та/або кримінальним санкціям згідно з чинним законодавством.

Розділ III. Виконавчі положення

Стаття 5. Урядові повноваження
1. Уряд має право приймати виконавчі акти з метою регулювання, контролю та нагляду за виконанням цього законопроекту.
2. Уряд має право встановлювати вимоги до обов'язкової маркування фісташок, щоб споживачі могли легко розпізнавати, чи є продукція закритою.

Стаття 6. Набуття чинності
Цей законопроект набирає чинності з дня його опублікування та офіційного оголошення.

Це лише загальний варіант законопроекту, який потребує додаткового вдосконалення та узгодження з фахівцями та урядовими органами.

а від тьюлькі (порівняно з фісташкой)? до речі, це не горішок, а кістянка. Чат знову фуфліт..

Ні, (_!_) не є символом фісташок. Це символ, який може використовуватися для вираження різних емоцій чи ідеї. Він не пов'язаний з конкретним продуктом чи предметом, таким як фісташки. Якщо вам цікава інформація про фісташки або щось інше, будь ласка, уточніть своє запитання, і я з радістю допоможу!

На жаль, я не знаю конкретного продукту чи предмета, з яким пов'язують символ {_!_}. Цей символ може бути використаний для вираження різних емоцій або ідеї, але він не має конкретного стандартного значення. Користувачі можуть використовувати його залежно від контексту для передачі своїх вражень чи повідомлення.

Ну вчись

(_!_) - жопа обыкновенная
(__!__) - жирная жопа
(_._) - жопа плоская
(!) - тощая жопа
{_!_} - шикарная жопа
(_*_) - геморройная жопа
(_zzz_) - жопа усталая
(_?_) - жопа безмозглая
(_о_) - жопа пользованная
(_0_) - много раз пользованная
(_$_) - новорусская жопа
(_^_) - заносчивая жопа.
(ЖоЖ) - волосатая жопа
("|") - волосатая жопа
(_~_) - хитрая жопа
(__) - очень хитрая жопа
( _e=mc2_) - умная жопа
(_Ъ_) - твердая жопа
(_Ь_) - мягкая жопа
(_GO_) - иди в жопу
->(_!_) пошел в жопу
(_!_)-> как из жопы
(_SOS_) - жопа в беде
Ви навели список символів, кожен з яких пов'язаний із різними асоціаціями, але ці символи не мають окремих конкретних продуктів або предметів, з якими їх пов'язують. Ці символи можуть бути використані для вираження різних емоцій або задумів, але їхнє значення і інтерпретація можуть варіюватися від людини до людини. Важливо враховувати культурні та соціальні контексти, щоб зрозуміти спосіб використання цих символів.

Придумай символи або смайлики та напиши що вони означають
Звичайно, давайте придумаємо декілька символів або смайликів і визначимо їх значення. Ось кілька прикладів:

1. (^_^) - Щасливий обличчя
Цей символ виражає радість, задоволення або позитивні емоції. Використовується для показу щастя та радості.

2. (-_-) - Скептичне обличчя
Цей символ виражає сумнів, скептицизм або безцільність. Використовується для показу невпевненості або невдоволеності.

3. (*_*) - Захоплене обличчя
Цей символ виражає захоплення, зацікавленість або подив. Використовується для показу захоплення або зацікавленості в чомусь цікавому або несподіваному.

4. (-.-) - Втомлене обличчя
Цей символ виражає втому, нудоту або незадоволення. Використовується для показу втоми або незадоволення становищем.

5. (@_@) - Здивоване обличчя
Цей символ виражає здивування, шок або неприємність. Використовується для показу удивлення або шоку.

Це лише декілька прикладів, і символи та їх значення можуть варіюватися в залежності від культурних, соціальних або особистих контекстів.

Звичайно, давайте придумаємо декілька символів або смайликів і визначимо їх значення. Ось кілька прикладів:

1. (^_^) - Щасливий обличчя
Цей символ виражає радість, задоволення або позитивні емоції. Використовується для показу щастя та радості.

2. (-_-) - Скептичне обличчя
Цей символ виражає сумнів, скептицизм або безцільність. Використовується для показу невпевненості або невдоволеності.

3. (*_*) - Захоплене обличчя
Цей символ виражає захоплення, зацікавленість або подив. Використовується для показу захоплення або зацікавленості в чомусь цікавому або несподіваному.

4. (-.-) - Втомлене обличчя
Цей символ виражає втому, нудоту або незадоволення. Використовується для показу втоми або незадоволення становищем.

5. (@_@) - Здивоване обличчя
Цей символ виражає здивування, шок або неприємність. Використовується для показу удивлення або шоку.

Це лише декілька прикладів, і символи та їх значення можуть варіюватися в залежності від культурних, соціальних або особистих контекстів.

Ты знаешь как выглядит тюлька в колготках которая в БОМСе продается?

Ты знаешь как выглядит тюлька в колготках которая в БОМСе продается?
Нажаль, я є текстовий бот і не маю можливості фізично бачити або визначати зовнішній вигляд предметів або продуктів. Тому я не можу описати, як саме виглядає конкретна тюлька в колготках, яка продається в БОМСі. За цією інформацією вам слід звернутися до реальних фактів або опису, наданого процесом продажу.

чт
Нажаль, я є текстовий бот і не маю можливості фізично бачити або визначати зовнішній вигляд предметів або продуктів. Тому я не можу описати, як саме виглядає конкретна тюлька в колготках, яка продається в БОМСі. За цією інформацією вам слід звернутися до реальних фактів або опису, наданого процесом продажу.

Что такое тюлька знаешь? Что такое колготки знаешь? Сопоставь эти две субстанции и расскажи как ты видишь тюльку в колготках

Назад
Зверху Знизу