Постійний збір на дрони FPV для ЗСУ
Закидуй дві гривні!
FPV-дрони змінюють хід війни
Змінюй хід війни!

Питання по оренді

🔴 19:51 Повітряна тривога в Харків.обл.
Статус: Offline
Повідом.: 519
  • 🔴 19:51 Повітряна тривога в Харків.обл.
Питання по оренді

Доброго дня, шановні.

Є питання до тих хто знімає/здає квартири.

У серпні в мене вивільняється 2к квартира (55 м2, роздільні кімнати, середній поверх), що знаходиться в р-ні Держпрому (~500 м. до площі Свободи).

Квартира має дуже поганий стан. Щонайменше потребує косметичного ремонту. Тож постає питання, чи буде попит на таку нерухомість за ціною нижче ринку і за яку саме ціну її можна буде здати?

Можливо є бажаючі розглянути аренду за рахунок ремонту.

Чи все ж, має сенс зробити ремонт та здавати за ринковою ціною?

Отже, з радістю вислухаю ваші поради.

До модераторів: будь-ласка, не видаляйте тему. Я не хочу створювати відповідну тему у розділі "Оренда", бо він вимагає наявність номеру телефону, а я поки що не здаю квартиру, а лише цікавлюсь з деяких питань. Дякую за розуміння.

Конечно делать ремонт - это длительно и затратно. Даже если косметический.
Самое главное в квартире - это работающие коммуникации: сантехника, электрики, отопление. Стены можно отшпаклевать и покрасить водоэмульсионной краской и будет красиво.
Работа + материалы стоят недешево.
Составьте приблизительную смету на ремонт (материалы + работа) + 20%(непредвиденные расходы) = стоимость ремонта.
Если арендаторы захотят делать ремонт, то это длительная аренда. Никто не будет гарантировать, что ремонт будет таким каким Вы его себе представляете.
Но бывает повезет и арендатор вкладывает в ремонт даже больше, чем стоит аренда. Но это случай.

Чи все ж, має сенс зробити ремонт та здавати за ринковою ціною?

Лучше, на мой взгляд, сделать ремонт на свой вкус и деньги.
Рыночная цена - это хорошо. Госпром ценится. К августу по арендаторам сезон. Точно сдадите.

Конечно делать ремонт - это длительно и затратно. Даже если косметический.
Самое главное в квартире - это работающие коммуникации: сантехника, электрики, отопление. Стены можно отшпаклевать и покрасить водоэмульсионной краской и будет красиво.
Работа + материалы стоят недешево.
Составьте приблизительную смету на ремонт (материалы + работа) + 20%(непредвиденные расходы) = стоимость ремонта.
Если арендаторы захотят делать ремонт, то это длительная аренда. Никто не будет гарантировать, что ремонт будет таким каким Вы его себе представляете.
Но бывает повезет и арендатор вкладывает в ремонт даже больше, чем стоит аренда. Но это случай.

...

Лучше, на мой взгляд, сделать ремонт на свой вкус и деньги.
Рыночная цена - это хорошо. Госпром ценится. К августу по арендаторам сезон. Точно сдадите.

Дякую за Вашу відповідь! Комунікації всі працюють - в квартирі зараз живуть мої родичі.

За скільки приблизно можна сдати таку квартиру в поганому стані та якщо зробити якісну косметику?

Двушка на Данилевского 6 месяц назад сдавалась за 8 т.(полный кап. ремонт) Приличная косметика на Лермонтовской-5 т. Убитые квартиры-все зависит от жадности(везения) арендодателя.Но даже очень дешево Вы не сможете сдать без рабочей(хоть как-то)электрики и приличной(надежно работающей)сантахники.

Комунікації всі працюють - там зараз живуть мої родичі. Щодо жадності, то я не мрію здати за космічну ціну, а навпаки - намагаюсь визначити, за скільки її реально здати. На ремонт зараз немає часу, бо тимчасово знаходжуся не в Харкові.

Отже, за скільки реально здати таку квартиру, якщо квартира функціонуюча, але без косметичного ремонту?

где-то да, 3000 за эту квартиру получить можно. Тем более что там 2 комнаты.
Да и по поводу убитости квартиры студенты сильно заморачиваться не будут.....

Квартиры в центре без ремонта снимают студенты в складчину. Отсюда вывод: нужно 3-4 койкоместа и можно попробовать за 3-4т. ,но сейчас студентам не сезон и поэтому пробовать можно с августа.

Дякую :)

Отже буду намагатися здати за 3 т.грн. + комунальні (500 взимку / 200 влітку). Якщо комусь цікаво, пишіть в приватні повідомлення.

где-то да, 3000 за эту квартиру получить можно. Тем более что там 2 комнаты.
Да и по поводу убитости квартиры студенты сильно заморачиваться не будут.....

Дякую, Ви мене трішечки випередили :)

Делайте нормальный ремонт и сдавайте за 5-7 тыс. в зависимости от ремонта.
Если будите сдавать без ремонта - то есть зависимость: чем хуже ремонт тем и хуже контингент , а отсюда всякие проблемы

А вообще фото если есть, выкладывайте, а то срач срачу рознь ;)

Делайте нормальный ремонт и сдавайте за 5-7 тыс. в зависимости от ремонта.
Если будите сдавать без ремонта - то есть зависимость: чем хуже ремонт тем и хуже контингент , а отсюда всякие проблемы

А вообще фото если есть, выкладывайте, а то срач срачу рознь

Я планував ремонт наступного року, але родичі, що там зараз проживають переїжджають зараз. Я фізично не зможу його зробити, бо в Харків приїжджаю не частіше 1 разу на місяць на 1-2 дні.

Зараз здається знайшов знайомого який зможе заїхати. Так що поки що питання знімається :)

Назад
Зверху Знизу