Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Консерви повиповзали - значить хороший закон.
Кароч, предлагаю банить пользователей постящих на кацапском языке.Ясли чо, я написал пост на бялорусском.![]()
Нихуя ты не пидтримав, тому що АЛЛО це кацапьса назва.Тому ти дуриндаЯ пiдтримав, коли забирав сьогоднi iтеряет замовлення в "Алло".
Я мова бульбашiв, також менi не рiдна.
Так що пiшов ти нахуй
Нихуя ты не пидтримав, тому що АЛЛО це кацапьса назва.Тому ти дуринда
Кароч, предлагаю банить пользователей постящих на кацапском языке.Ясли чо, я написал пост на бялорусском.![]()
Ясли чо, я написал пост на бялорусском.
Пидстава одна - неосвидчинить виконавцив(закону) , та твоя громадянска безуважнистьЯк шо воно функцiону€, в рамках чинного закону, то мабуть iснують на то пiдстави.
ыыы? это на тьмутараканском?неосвидчинить
алеж не на кацапськомыыы? это на тьмутараканском?
русский, иди нахуй, тут водки нет!
а на мове как будет?тому що АЛЛО це кацапьса назва.
как раз на кацапскомалеж не на кацапськом
а на мове как будет?
хуй на говяжем писать рука не видсохла???![]()
Ну і на додаток- пішов на хуй.
Украину давно слили а они бегают за мову переживают,вас долбоебов уничтожают а они гордяться и пишаются![]()
Лицар, ответь плиз на на вопросПривіт, кацап.
дякую.Я одного не пойму - в Харькове, чтобы услышать украинскую речь нужно очень сильно постараться , ну разве что в общаге студенческой, где первый курс живет ,мову (исковерканную) можно услышать наверняка.Так вот, откуда тут ( на ХФ) столько украиномовных??? Где вы в реале прячетесь???