Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Консерви повиповзали - значить хороший закон.
Кароч, предлагаю банить пользователей постящих на *****ском языке.Ясли чо, я написал пост на бялорусском.![]()
***** ты не пидтримав, тому що АЛЛО це *****ьса назва.Тому ти дуриндаЯ пiдтримав, коли забирав сьогоднi iтеряет замовлення в "Алло".
Я мова *******iв, також менi не рiдна.
Так що пiшов ти *****
***** ты не пидтримав, тому що АЛЛО це *****ьса назва.Тому ти дуринда
Кароч, предлагаю банить пользователей постящих на *****ском языке.Ясли чо, я написал пост на бялорусском.![]()
Ясли чо, я написал пост на бялорусском.
Пидстава одна - неосвидчинить виконавцив(закону) , та твоя громадянска безуважнистьЯк шо воно функцiону€, в рамках чинного закону, то мабуть iснують на то пiдстави.
ыыы? это на тьмутараканском?неосвидчинить
алеж не на *****ськомыыы? это на тьмутараканском?
русский, иди *****, тут водки нет!
а на мове как будет?тому що АЛЛО це *****ьса назва.
как раз на *****скомалеж не на *****ськом
а на мове как будет?
*** на говяжем писать рука не видсохла???![]()
Ну і на додаток- пішов на ***.

Украину давно слили а они бегают за мову переживают,вас *******ов уничтожают а они гордяться и пишаются![]()
Лицар, ответь плиз на на вопросПривіт, *****.
дякую.Я одного не пойму - в Харькове, чтобы услышать украинскую речь нужно очень сильно постараться , ну разве что в общаге студенческой, где первый курс живет ,мову (исковерканную) можно услышать наверняка.Так вот, откуда тут ( на ХФ) столько украиномовных??? Где вы в реале прячетесь???