Підстрелили Ірину Фаріон

• 🔴 21:54 Повітряна тривога в Харків.обл.
Легко дам відповідь - звичка та природнє неприйняття мозком різкіх змін, ви теж такий точно, просто пиздите на інших, а своє не чуєте)) Похуй всім на давньогрецьку, зрозумійте, а на латину ще більше похуй. Є якась мовна традиція у конкретному регіоні, яку з дитинства чують та до якої звикає мозок, все, блять.

А коли починається кожного дня нові слова додавати (як і нові вулиці) - це просто зайобує. Совєти у свій час зробили охуєнно з точку зору психології (а до того так сами робили в РІ) - за ОДИН раз змінили ВСІ НАХУЙ правила української, і заборонили писати по-іншому - і все, всі звикли і забули, як воно було раніше. Але тільки у нас можуть їбати мозок потроху і увесь час, що не може не викликати відрази.

Про два варіянти ще попиздіть) Їх немає, дикторам дають один - ну і зробили б уже це сміливо, а не з-під шконки. Ну або вже не робити, ніж так, як є. І я мовчу вже про жахливі переклади зарубіжних авторів - мову ми типу повертаємо, але зібгану в дупі - це теж ніхуя не додає їй привабливості. В мене все, ідіть, будь ласка тепер нахуй))

Я і кажу - порівнювати ідейних бійців з обісцяними тцкшними гандонами - це сильно, тільки ви так вмієте.

Я також хотів бы бачити твою довідку від психіатра перед тим, як запитати тебе, як ти взнав, що ті, що в захваті (1) також одночасно всі всираються від (2) . І скільки таких випадків ти спостерігав 1-чи 3?? І не бреши, що 100, бо для цього треба провести справжнє наукове дослідження , а ти ж на це не здатен, та й нахіба воно тобі треба.

Не бреши, що навіть більше ніж сирена тривоги та вибухи.. Звикнеш.

Нє тошні

??Чому мені інколи здається, що ти не дурень хоча оцей коментар говорить про зовсім інше??

"Мовнюки" це слово -пароль для сплячих агентів ФСБ щоб вони знали хто є хто...Може ти цього не знаєш.

Нагорода за підозрюваного? Це щось нове!
Нічого дивного, в цій темі тобі мабуть все нове, бо ти не з поліції. Тільки на суді з'ясовується, що деякі підозрювані не є злочинцями. Але слідчі можуть помилятись з пошуками підозрюваних. Слово помилка тут навіть не зовсім коректне, це щось більш складне..

Останнє редагування:
Мені не треба переходити на українську мову, тп ти кбл , бо я з нею виріс в школі.
І дай посилання, де я поливаю брудом когось, щоб я зрозумів ,що ти маєш на увазі..

Яке ти кончене! Я так розумію, що ти постійно ходиш обісраний, а води в тебе немає підмитись, бо яка так сказано: "не бажай іншому того, чого сам не хочеш". Піди та перечитай усі свої опуси і як ти реагуєшь на критику Фаріон. За своїм язиком слідкував би і був послідовним, безхатько, бо "виріс в школі". Щось мені підказує, що ти займеш місто найтупішого юзера ХФ

Тому що харків'яни не вимагають визнати це всеукраїнською мовною нормою і не пхають все це до медіапростору.

Бабські теревені.. Не буду казати, що твоя тупість тут найнеперевершена, тут багато було таких, що пропонували, щоб я сам шукав докази їх правоти.. Ти мабуть не розумієш в чому тупість таких пропозицій???