4000 грн на місяць

Підрозділи в політиці?

• Автор теми Автор теми CesarGeorgiy
  • Дата створення Дата створення
У меня вопрос - отчего тема "Шотландия отберет..." уехала в "Мир"?
Во-первых, там предполагалось обсуждать подготовку Евро на Украине... А во-вторых - идет обычный пересрач, который тематически годиться лишь для раздела "Помойка"...

У меня вопрос - отчего тема "Шотландия отберет..." уехала в "Мир"?
Во-первых, там предполагалось обсуждать подготовку Евро на Украине... А во-вторых - идет обычный пересрач, который тематически годиться лишь для раздела "Помойка"...

зануда, дайте посилання, виправлю. тем багато, переміщав вручну, не всі зміг уважно продивитись.

Сейчас предложил Димоксу сделать кнопку возле "Новая тема" с Названием "Посты за сегодня", с сылкой на то что он дал, думаю это решит проблему ...

А куди ділась стрічка з посиланням на тему в самому верху? Та зо за принципом каталогу була, тепер не активна!!:(:(:(
Дуже зручно було...

Це ж яка така, за вашим ИМХО, кільксть???

Я запропонував лише три, але це не важливо, важливий сам принцип тематичний, замість географічного.

Думка цікава, але на жаль форум не місце для такого роду технічних експериментів, нам би хоча б пережити цю реорганізацію. До того, ж не забувайте, що форум приватний і для нас безплатний, отже треба висловлювати свої бажання і побажання враховуючи і цей факт. Дімокс, він же адмін, не залізний, і мені здається, що має багато інших справ, крім опікування бунтівним:) розділом Політика.

Останнє редагування:
Сейчас предложил Димоксу сделать кнопку возле "Новая тема" с Названием "Посты за сегодня", с сылкой на то что он дал, думаю это решит проблему ...
Да эта ссылка всегда и была. :)
Я её изменил. Теперь она показывает посты за сегодня не во всём форуме, а в текущем разделе + подразделы.

Да я прочитал... Если честно сомнительно. Про историю вообще тут не видел тем. Если быть честным то всё вертится около тем
Ющенко vs Януковч
"а у нас Путин хороший" Vs "Ваш Путин дурак"
и всё...

Про события зарубежом (не в России) тем практически нет. Про историю я тоже тем не видел.

Назад
Зверху Знизу