Переделать вел Украину переднюю втулку

• Автор теми Автор теми eennanov
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 6166
Переделать вел Украину переднюю втулку

На веле "Украина" на переднюю втулку реально промподшипники поставить не меняя родную втулку?

На веле "Украина" на переднюю втулку реально промподшипники поставить не меняя родную втулку?
Проще переспицевать под готовую втулку хоть на закрытых хоть на насыпных.

я уже запутался, чем пром лучше чем насыпом? Смотрел Шимановские втулки, даже на топовых насыпом, а пошёл на барабан, там китай по 100 грн на промах

Бо проми не засираються, їх "конуси" не потребують підтяжки. Катаєш кілька років, а потім міняєш. А так кожен сезон перебирати, іноді перевіряти конуси. Так, не так вже й часу багато займає, але взагалі не паритись набагато краще. Щось я ще згоден шаманити, але підшипники в велосипеді - ні. Стоять проми, будуть проблеми - викину, поставлю нові. А де не проми, в педалях наприклад, теж нічого не роблю - викину педалі разом із проблемами, коли почнуться.

Бо проми не засираються, їх "конуси" не потребують підтяжки.
у меня втулки JOY TECH - шары насыпом, 10 лет не вскрывал, не регулировал, ежегодный пробег не менее 2500, накат идеальный, в прошлом году вскрыл - втулка в идеале, раковины на гайках небольшие

Ахуєть ідеальний стан - кородовані конуси :D

Я ж не пишу, що конуси фігня. Лише те, що мені на тепер влом лазити туди. До того ж 2.5к це смішний пробіг. У мене в 4 рази більше.

Назад
Зверху Знизу