Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Парубий убит!

• Автор теми Автор теми Dozor
  • Дата створення Дата створення
Лаконично и верно.
А кст куда этот Остап делся? Что-то нигде не всплывает во время войны..или мне не попадается) Такой плохой мальчик - агрессия, провокация, клевета, ничего не стыдно - лишь бы читали.
Но бывало, что и справедливое что скажет. Про мову, например.
Неужели мобилизовали? :кручусь: Или доброволец?:кручусь: Или?:кручусь:

А

А ще міг підняти і очолити наступний Майдан.. В влада готується до виборів, на яких хоче перемогти.
Краще слухайте його справжніх побратимів, а не ряжених політичних попутників та їх посіпак, які переймаються тільки жагою знову прийти до корита влади. Вони артикулюють- хто й за що насправді вбив екс -спікера...

Краще слухайте його справжніх побратимів, а не ряжених політичних попутників та їх посіпак, які переймаються тільки жагою знову прийти до корита влади. Вони артикулюють- хто й за що насправді вбив екс -спікера...
Так ось вони й кажуть, що нинішня влада прибирає конкурентів...

Давай посилання й пряму мову повністю...Подивимося, що й хто каже...
Я не збираю такі посилання, бо не веду політінформацію на форумі і не таскаю сюди політичні новини: побачив, зрозумів, закрив. Хочеш переконатися - дивись там, де звичайно дивишся.

А

А ще міг підняти і очолити наступний Майдан.. В влада готується до виборів, на яких хоче перемогти.
Тобто? Його зза того вбили?? :баран:

А де ознаки того, що влада готується до виборів, на яких хоче перемогти?? Аби ляпнути?
P.S. Займались би краще своїми кошаками, може це було б доцільніше, ніж ляпати маячню.

Тобто? Його зза того вбили?? :баран:

А де ознаки того, що влада готується до виборів, на яких хоче перемогти?? Аби ляпнути?
P.S. Займались би краще своїми кошаками, може це було б доцільніше, ніж ляпати маячню.
Знов ріднесеньких скривдили... Загальна кампанія по очорненню політичних конкурентів Зе вже неозброєним оком помітна. Звісно, неупередженим.
Деякі ТГ-канали, які розміщують платну політичну рекламу без плашки, ще з кінця весни таке періодично викочують. Пам'ятаючи таймінг "Слуги народу", десь к наступній весні-літу й подивимося.Перший сезон вийшов якраз за 3 роки до передвиборних перегонів, але тоді не було повномасштабки і сроки не були пересунуті.

Я не збираю такі посилання, бо не веду політінформацію на форумі і не таскаю сюди політичні новини: побачив, зрозумів, закрив. Хочеш переконатися - дивись там, де звичайно дивишся.
Тоді просто - не неси пургу (це дружнє побажання)
Ось подивися хочаб це (сподіваюсь, що Червинського ти на відносиш до прихильників діючої влади..)

Знов ріднесеньких скривдили... Загальна кампанія по очорненню політичних конкурентів Зе вже неозброєним оком помітна. Звісно, неупередженим.
Це Юрасик не веде політінформацію на форумі :D.
А насправді є одним з самих завзятих та упоротих противників українського президента. Не пропускає любу дурню, щоб не лайкнути чи написати ото таке, що в цитаті.. Неупереджене око, сцуко)
Всі інші порохоботиболячки якось вже засохли і відпали )щось дійшло вочевидь.

Це Юрасик не веде політінформацію на форумі :D.
А насправді є одним з самих завзятих та упоротих противників українського президента.
Всі інші якось вже відсохли )щось дійшло вочевидь.
Я не рівняю себе із президентом, здорового глузду вистачає. Просто аналізую події, на це теж вистачає здорового глузду. Так само я не тягну сюди будь-які політичні новини, на відміну від Дозора, хто має зоровий глузд, теж це бачить. Так само, як і те, що коментарії від Дозора та Сільвер буліт носять певний упереджений характер.
Про "відсохли" - це дуже рано, зараз хтось прийде і насує в панамку. Звісно, не вошиве чмо, воно довершує ваше тріо любителів зелені.

А ви - ой який не любитель зелені, вочевидь)І з задоволенням це видаєте на загал, як щось само собою зрозуміле). Так хоч би не брехали про свою відстороненність, а то фальш на фальші.

:рл:

Несколько одних и тех же "персонажей" - любая тема - политсрач. :рл:

Вам пороблено, чи шо :незнаю:

Я не рівняю себе із президентом, здорового глузду вистачає. Просто аналізую події, на це теж вистачає здорового глузду. Так само я не тягну сюди будь-які політичні новини, на відміну від Дозора, хто має зоровий глузд, теж це бачить. Так само, як і те, що коментарії від Дозора та Сільвер буліт носять певний упереджений характер.
Про "відсохли" - це дуже рано, зараз хтось прийде і насує в панамку. Звісно, не вошиве чмо, воно довершує ваше тріо любителів зелені.
Слухай я просто спілкуюсь й знаю думку тих, хто зараз терпить на війні, а не на владних кріслах у парламенті (особливо опозиційних) зі всіма свома посіпаками, а також не тих, хто по зрозумілим причинам у різний спосіб виправдовує свій природний страх бути мобілізованим.
Причому ті, хто терпіть на війні- не факт є фанатами діючої влади, але вони терплять за Україну.
Їх думки, на мій погляд, відрізняються від того, що ти зараз тут "аналізуєш". До речі, те що вони б сказали особисто тобі на твої потуги (мені зрозумілі до речі) в темі про мобілізацію щодо свовілля ТЦК - я тобі говорити не буду, щоб не ображати.. Й вони мають на це право, навіть, якщо ти маєш рацію з правової точки зору.
Я до чого це - до того що в мене не упередженість. Просто хтось повинен й говорити щось на захист влади, для рівноваги, коли є намагання розхитати країну під час війни.

Слухай я просто спілкуюсь й знаю думку тих, хто зараз терпить на війні, а не на владних кріслах у парламенті (особливо опозиційних) зі всіма свома посіпаками, а також не тих, хто по зрозумілим причинам у різний спосіб виправдовує свій природний страх бути мобілізованим.
Причому ті, хто терпіть на війні- не факт є фанатами діючої влади, але вони терплять за Україну.
Їх думки, на мій погляд, відрізняються від того, що ти зараз тут "аналізуєш". До речі, те що вони б сказали особисто тобі на твої потуги (мені зрозумілі до речі) в темі про мобілізацію щодо свовілля ТЦК - я тобі говорити не буду, щоб не ображати.. Й вони мають на це право, навіть, якщо ти маєш рацію з правової точки зору.
Я до чого це - до того що в мене не упередженість. Просто хтось повинен й говорити щось на захист влади, для рівноваги, коли є намагання розхитати країну під час війни.
Мены це вже сказали. В очі.
Якщо для тебе примат закону не є абсолютом, тобі треба переїздити до будь-якої недемократичної країни і влаштовуватися там в органи влади, і буде тобі щастя й комфорт, і ніхто тебе не критикуватиме.
А влада має доказувати свою спроможність керувати державою справами. І пильнувати за дотриманням закону усіма учасниками життєвого процесу, незалежно від посади. І саджати своїх крадунів, а не обережно допомагати їм втікати за кордон.
А поки в нас своїм - все, іншим - закон, ми будемо жити у бантустані.

Назад
Зверху Знизу