Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Паперові квитки на потяг по паспорту навіщо?

• Автор теми Автор теми Мальдивский принц
  • Дата створення Дата створення

Мальдивский принц

М
Був на зустрічі з міністром інформатизації Федоровим, потім зайшов до військової крамниці, накупив у подарунок підшефній бригаді амуніції на 140 з гаком тисяч гривень, у мене ще за цей вантаж двічі у метро по вісім гривень стягнули, дістався вокзалу, не можу знайти квиток. Ну я спокійно йду до адміністратора, даю паспорт, кажу, давайте копію. Вона - а ми копії не видаємо. Я - навіщо ж ви продаєте по паспорту. Вона - не знаю, але ці дані ніде не зберігаються. Ледве прослизнув до поїзда без квитка, а там вже як поїхали, знайшов квиток і зайняв законне місце. Але питання залишилось. Може це й гарно, що особисті дані не зберігаються? Вони не запитували дозволу на обробку та зберігання персональних даних, так що логіка є. Просто про це треба знати.

Останнє редагування модератором:
Був на зустрічі з міністром інформатизації Федоровим, потім зайшов до військової крамниці, накупив у подарунок підшефній бригаді амуніції на 149 з гаком тисяч гривень, у мене ще за цей вантаж двічі у метро по вісім гривень стягнули, дістався вокзалу, не можу знайти квиток. Ну я спокійно йду до адміністратора, даю паспорт, кажу, давайте копію. Вона - а ми копії не видаємо. Я - навіщо ж ви продаєте по паспорту. Вона - не знаю, але ці дані ніде не зберігаються. Ледве прослизнув до поїзда без квитка, а там вже як поїхали, знайшов квиток і зайняв законне місце. Але питання залишилось. Може це й гарно, що особисті дані не зберігаються? Так, вони і не запитували дозволу на обробку та зберігання персональних даних, так що логіка є. Просто про це треба знати.
****ить, зберігається. В провідника є перелік тих, хто їде, і він може перевірити. Зазвичай, вони забивають на це ***, аби рід імені співпадав з зовнішністю (ну, типу, щоб ти не поїхав по бабському білету), але - іноді я спостерігав як когось, таки, перевіряли. Хз навіщо, але, перелік був.
Ну і - купляй електронні білети, вони їх QR сканером перевіряють, не треба паперовий тягати.

Назад
Зверху Знизу