Допомагаємо ЗСУ!

Ответы бывалых на вопросы новичков

А новые права тоже бессрочные дают при замене через Дию или со сроком годности ?
Мои пластиковые как-то стали расслаиваться непонятно.

А куди дівають старе посвідчення при такій заміні? Треба занести здати, чи вважається недійсним і стає сувеніром?

А новые права тоже бессрочные дают при замене через Дию или со сроком годности ?
Мои пластиковые как-то стали расслаиваться непонятно.
у меня старые пластиковые как-то стёрлись в районе лица ... ото вообще ппц был - чисто подбородок и лысина остались, а лица нет. менты как-то меня тормознули за нарушение рядности и офигели с этого пластика. я говорю - ну не я ж его лично делал, это ваша контора ... пришлось менять )))

Похоже, шо чєрєз Дію ніхто нє мєнял. Ну, по інструкції то ващє лєгкотня. Як созрєю на заміну, отпішусь, як пройшло.

У меня дие почему-то категория пропала

менты как-то меня тормознули за нарушение рядности и офигели с этого пластика. я говорю - ну не я ж его лично делал, это ваша контора ... пришлось менять )))
Я им Дию показываю всегда. Мне кажется это отбивает у них желание (ну как они раньше делали) забрать права и техпаспорт и пролюбиться куда-нибудь, чтобы за ними бегали-спрашивали, а что там и тд. Пластик конечно тоже есть, но зачем.

Я им Дию показываю всегда. Мне кажется это отбивает у них желание (ну как они раньше делали) забрать права и техпаспорт и пролюбиться куда-нибудь, чтобы за ними бегали-спрашивали, а что там и тд. Пластик конечно тоже есть, но зачем.
спс за совет.
но то было до войны и, стало быть, до Дии

VW Sharan 1.9 TDI
Вчора наїздив близько 100 км - жодних проблем, спокійно повернувся, машину залишив на вулиці, як завжди.
Сьогодні вдень зібрався виїжджати, завів двигун - він загуркотів і завібрував як хз що. Погримів так менше хвилини - знову запрацював як завжди.
Проїхався в сусідній нп, близько 2.5 км в одну сторону - начебто, все ок було.
Но що воно так гуркотіло після запуску?
Це вже якась пізда наближається?

Соляра була залита wog звичайна 45 л + ЗСУшна 20 л, спокійно від'їздив на цій суміші до сьогодні вже понад 150 км

Звідки вона могла його ковтнути? Куди копати, що дивитися?
Любой рєзіновий патрубок топлівной, котрий в какой ніть скруткє, або блізко до кузова. От вібрації может пєрєтєрєцца будь дє. Нужно іскать потьокі соляри.

На самом двіжкє єсть такіє трубочки пластіковиє. Оні дєрєвянєют і могут трєснуть.

Назад
Зверху Знизу