Тут могла бути Ваша реклама!

Ответы бывалых на вопросы новичков

У тєбя в самом началє стартєр крутіл. :)
Щас ужЕ втягівающєє щьолкаєт. Бєндікс, імхо.
В любом случає - снімать стартєр.
Стартер на двигателе, под впускным коллектором у радиаторов плотно. А еще кроме бендикса, втягивающего, есть еще рычаг бендикса пластиковый и блядь редуктор планетарный (пластилин). Ну своё отходил, дикие 17к на одометре.

пс. Да, всё крутится, но не заводится.
ъИ не моё, а чужой геморрой

Стартер на двигателе, под впускным коллектором у радиаторов плотно. А еще кроме бендикса, втягивающего, есть еще рычаг бендикса пластиковый и блядь редуктор планетарный (пластилин). Ну своё отходил, дикие 17к на одометре.

пс. Да, всё крутится, но не заводится.
ъИ не моё, а чужой геморрой
Давай по-порядку. Скока тищ послє замєни грм наєзділі? Заглохла находу, ілі стоячая нє завєлась?

Давай по-порядку. Скока тищ послє замєни грм наєзділі? Заглохла находу, ілі стоячая нє завєлась?
Выёбывалась Тяжело запускалась, было. Грешили на 18го года аккум. ГРМ цепь. Умирало трагически, стоя (вариатор). Не крутит 20 раз, один крутит - двигатель. А так как дрель, крутится без нагрузки. Запуск кнопкой

Офицыалы пидары. Вроде отзывная была по стартерам, но гарнию прое...

пс. Есть ещё слабое звено - ключ или сигналка с автозапуском. Официал поидее далеко не мог засунуть предохранители (подскажите где)

Выёбывалась Тяжело запускалась, было. Грешили на 18го года аккум. ГРМ цепь. Умирало трагически, стоя (вариатор). Не крутит 20 раз, один крутит - двигатель. А так как дрель, крутится без нагрузки. Запуск кнопкой
Снимай стартер

Сняли. Её надо было сдать в ВСУ в начале войны.
Короче, нового образца, выбор из нихуя за все деньги мира. Ожидать 27 дней.
Внимание - беньдикс полетел.
Отдай в мастер сервис. Они вроде более менее нормально делают за пару дней

Сняли. Её надо было сдать в ВСУ в начале войны.
Короче, нового образца, выбор из нихуя за все деньги мира. Ожидать 27 дней.
Внимание - беньдикс полетел.
стартер в сборе б/у из Польши лучше заказать.
Проблема японских генераторов и стартеров в том, что на них практически нет оригинальных з/ч от производителей типа Denso, Mitsubishi, можно заказать только китайский мусор. Оригинал по производителю машины, например, бендикс в коробке Тойота, или не доступен вообще, или ценник и сроки доставки до неприличия безобразные.

После длительной стоянки тормоз не вдавить. Заводимся продолжительно. Тормоз поиходит в норму

А травящий во впуск газовый редуктор может?

Якщо не турбо і вакуум з колектору - то так, звісно.

Потрібна допомога. ФВ Шаран 2005, дизель. Кондиціонер не працює - заклинив компресор, демонтуваили його взагалі.
При їзді під час дощу єбєйше пітніють вікна. Лобове, бічні, заднє - це піздєц якийсь. Обдув на повну дме, температуру пох яку задавати на кліматі - різниці немає. Їдеш шо слєпєнь, хуяриш сухими рушниками скло, ахуєваєш від леда встрєчки по темному.
Не пригадую щоб такий треш минулої осені був, хоча кондиціонер вже тоді не працював. Якого хуя йому зараз треба??

У всіх так.
Я відкривав бокові вікна трохи, бо в мене козирькі на передніх дверцятах. І повітря пєчки на лобове.
Але не дуже допомогало. Тому і салфетками тер.

Потрібна допомога. ФВ Шаран 2005, дизель. Кондиціонер не працює - заклинив компресор, демонтуваили його взагалі.
При їзді під час дощу єбєйше пітніють вікна. Лобове, бічні, заднє - це піздєц якийсь. Обдув на повну дме, температуру пох яку задавати на кліматі - різниці немає. Їдеш шо слєпєнь, хуяриш сухими рушниками скло, ахуєваєш від леда встрєчки по темному.
Не пригадую щоб такий треш минулої осені був, хоча кондиціонер вже тоді не працював. Якого хуя йому зараз треба??
1) фільтр салону коли міняв?
2) заслонка повітря, яка перемикає циркуляцію повітря точно працює?

Якщо не допоможе, то є спеціальний засіб, яким натираєш скло та воно не пітніє. Але раджу лише лобове та передні бічні натерти, інші не чіпай. Волога має кудись діватися, я колись усі натер так навіть панель приладів почала пітніти.

1) фільтр салону коли міняв?
2) заслонка повітря, яка перемикає циркуляцію повітря точно працює?

Якщо не допоможе, то є спеціальний засіб, яким натираєш скло та воно не пітніє. Але раджу лише лобове та передні бічні натерти, інші не чіпай. Волога має кудись діватися, я колись усі натер так навіть панель приладів почала пітніти.
1. Мабуть, ніколи
2. Тут не знаю. Кнопка рециркуляції є, але я нею і не користувався ніколи. В дощ треба вмикати рециркуляцію?
3.Мабуть, треба буде купити такий засіб.

Останнє редагування:
1. Мабуть, ніколи
2. Тут не знаю. Кнопка рециркуляції є, але я нею і не користувався ніколи. В дощ треба вмикати рециркуляцію?
3.Мабуть, треба буде купити такий засіб.
1) тоді почни саме з цього
2) навпаки, треба вимикати рециркуляцію
3) тільки спочатку спробуй десь на клаптику бічного скла. Тому що бувають засоби, які залишають плівку на склі, яка вночі реально заважає.

А подскажіть панове - хтось обмінював своє водійське посвідчення-книжечку на пластік через Дію?
Дуже цікавить це питання.

Назад
Зверху Знизу