Ответы бывалых на вопросы новичков

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Обычный дизель у всех парафинится.Только арктика
Это как повезет у нас вольво еще на летней армейской солярке стоит, думаю - проверю, слили - чистая прекрасная соляра.

• Це лайк!
Реакції: ua21
Отже, сьогодні взяв на авто-Барабашова 1антигель, зі службового авто 4 л хз якої соляри, розігрів все це діло під гарячою водою, змішав як треба, вилив в бак з залишками міксу ДП Укрнафта, проїхався на WOG, влив до повного 12 л Мустанг+ (черга за ним була велика!), і тепер у мене повний бак суміші різних ДП, з антигелем. Сподіваюся, не запарафіниться!

Отже, сьогодні взяв на авто-Барабашова 1антигель, зі службового авто 4 л хз якої соляри, розігрів все це діло під гарячою водою, змішав як треба, вилив в бак з залишками міксу ДП Укрнафта, проїхався на WOG, влив до повного 12 л Мустанг+ (черга за ним була велика!), і тепер у мене повний бак суміші різних ДП, з антигелем. Сподіваюся, не запарафіниться!
Ключі от машини мнє оддай на тиждень. Тогда точно нє запарафініцца.

Питання із серії потенційної обновки, а шо шановне товариство скаже за Led лампи в рефлекторну фару, тип Н4? Дискутували з знайомими і думки різні, наче вже є такі що розмірами один в один і наче з лінією чіткою, не мають сліпити, але що на це пани поліціянти кажуть? Наче є немаленькі шанси що можуть зупинити і далі як піде, штраф, хоч і невеликий, а якщо повторно то наче можуть і права віджати :збентежений:. Я наче й не новачок, але сам не користувався, стоять галогенки. І серед знайомих хто шо каже, то поки немає структурованої думки.

Я не скажу щодо ПДР чи іншої нормативки в Україні, але дійсно є лампи в рефлектор, які допущені на дороги загального користування в Німеччині.
Я спробував OSRAM NIGHT BREAKER® LED першої генерації, але не сподобались і повернув назад галоген.
Потім спробував Philips Ultinon Pro6000 Boost і залишив їх. Чітка лінія світла-тіні і в цілому світять як галоген, тільки білішим та значно яскравіше.

Але коштували 85€.

Питання із серії потенційної обновки, а шо шановне товариство скаже за Led лампи в рефлекторну фару, тип Н4? Дискутували з знайомими і думки різні, наче вже є такі що розмірами один в один і наче з лінією чіткою, не мають сліпити, але що на це пани поліціянти кажуть? Наче є немаленькі шанси що можуть зупинити і далі як піде, штраф, хоч і невеликий, а якщо повторно то наче можуть і права віджати :збентежений:. Я наче й не новачок, але сам не користувався, стоять галогенки. І серед знайомих хто шо каже, то поки немає структурованої думки.
Хочешь вкорячить ллд - ставь линзы. При условии наличия омывателя и нормального стекла на фарах.
Вся эта дрочба с лед-лампами в рефлекторную оптику не имеет смысла. Ты или слепить будешь всех вокруг или они буду светить так же как хороший галоген, только более белым светом.

Хочешь вкорячить ллд - ставь линзы. При условии наличия омывателя и нормального стекла на фарах.
Вся эта дрочба с лед-лампами в рефлекторную оптику не имеет смысла. Ты или слепить будешь всех вокруг или они буду светить так же как хороший галоген, только более белым светом.
Спасибо, не, с линзами заморачиваться не хочу, оно того не стоит, при покупке лампочек задумался, может поставить лед по цене хорошего галогена, но если светить будет примерно одинаково, может слепить и еще и полиция может нервы делать то пусть будет как есть.

Кто подскажет - на Барабашке авторяды работают и в каком режиме? Давно там не был.
Подкатной домкрат хочу присмотреть, недорогой и низкопрофильный. Советы приветствуются.

Кто подскажет - на Барабашке авторяды работают и в каком режиме? Давно там не был.
Подкатной домкрат хочу присмотреть, недорогой и низкопрофильный. Советы приветствуются.
Работают.С 9 утра точно.

І знову я до бивалих. Ланос. Зникло дальне світло. Машина за кордоном. Чи є сенс міняти реле, чи таки підрульовий перемикач?

Не бачу там окремого релє на дальнє, є запобіжник то мабуть треба з нього почати, а релюшку світла можна з якоюсь аналогічною місцями поміняти й перевірити чи зміниться щось, наче там є однакові, ланоса в мене не було, це так, думки загального характеру.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Коротиш десь. Випалює запобіжник. Імхо.

За три месяца, три раза виезжал на хундае, на газу не хочет ехать. Сегодня поехал на СТО, подключили комп, проехали километров 5, **** все работает и в норме. От ***дство. )))

на холодну може вприск перемерзати, залиш на сто на ніч \о/

ЗІ треба було арктику заливати :D

За три месяца, три раза виезжал на хундае, на газу не хочет ехать. Сегодня поехал на СТО, подключили комп, проехали километров 5, **** все работает и в норме. От ***дство. )))
Так надо сломать шоле ? Помощь или сам справишься ? :)
У мну на газе один раз по зиме быля шляпа . Заправился , блин . Померзнет ночь и всё . На газ переходит и глохнет . Переменял фильтра ( а они внезапно чистые ) а потом постояла машина в тепле и работает . А потом постояла на морозе и снова не работает .
Пришел к выводу что бутана докуя набадяжили в газ . С другой заправкой и проблема рассосалась .

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу