Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Отруйний квітник російського мистецтва

• Автор теми Автор теми Мальдивский принц
  • Дата створення Дата створення

Мальдивский принц

М
На Максиміліанівській, поруч з колишнім російським консульством.
Сад скульптури з дохлих росіян.
Чи не час знищити цю ворожу вилазку псевдокультури?
Ці отруйні рослини?

Приезжайте в Харьков и займитесь. :клас:
Так я там сьогодні був.
Там є вхід коло готелю та ресторану "Мандарин" у цю гидотну експозицію.
Ну у мене не було сил з нею боротись так одразу.
Там ще й охорона це охороняє.

Можливо сад скульптур має право на існування (чому ні), тільки скульптури російських діячів треба замінити на скульптури українських чи хоча б нейтральних діячів.

Можливо сад скульптур має право на існування (чому ні), тільки скульптури російських діячів треба замінити на скульптури українських чи хоча б нейтральних діячів.
Эта идея не кажется мне разумной. Мы просто распишемся в своей вторичности. Не смогли, мол, перебить этот замысел своим, еще лучшим и в другом месте. Например, на территории Консульства. Если этот участок был выкуплен Россией, то сам Бог велел экспроприировать. :)
Но при этом придумать свое решение.

Эта идея не кажется мне разумной. Мы просто распишемся в своей вторичности. Не смогли, мол, перебить этот замысел своим, еще лучшим и в другом месте. Например, на территории Консульства. Если этот участок был выкуплен Россией, то сам Бог велел экспроприировать. :)
Но при этом придумать свое решение.
Можна і з цим погодитися. Звісно, експроприювати, якщо це належало росії або росіянам.
Можна замовити ботанічному саду та організаціям зелених насаджень засадити гарними рослинами усі двори на Маскиміліанівській.
Кам'яні опудала прибрати. Будинки і так кам'яні, тож варто зосередитися на рослинах.

Назад
Зверху Знизу