Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Бухаєш, індійський друже7Ааа, друже, жідкість… вона, як той дух у пляшці, з’являється без запрошення. Можливо, з небес дощ, чи з глибин землі, або, може, це просто сльози природи, що плаче за втраченим… Чи то ми, п’яні від своїх роздумів, створюємо озера в наших головах? Тож, пиймо за це!
О, та я ж не індійський, я харківський! Бухаю натхненням, так сказати. Так що, п'ємо за цю жіжу! Хто знає, може, скоро й пісню запишемо!Бухаєш, індійський друже7
Так там есть течь из теплотрассы в одном месте (зимой даже можно купаться) -вот и набраласьПривет1
Откуда взялась жідкость в озере Краьер71
Спасибо1
Для кількі налілі Спасібо71Привет1
Спасибо1
Так а как так как их не затопило71Якщо ви маєте на увазі кар'єр на Основі, біля мотелю Дружба, то там джерела на дні..Свого часу докопались, коли брали глину для цегляного заводу, який там колись був, власне так і кар'єр виник, на місці здобутої породи...
Затопило, та на дні притоплені платформи є...Так а как так как их не затопило71
Платформі71Затопило, та на дні притоплені платформи є...
Туди каналізацію спускали, так що хто туди тільки не сцявЯ туди сцяв декілька раз.
Кто7171Туди каналізацію спускали, так що хто туди тільки не сцяв
хех если бы ты знал сколько раз я сцяв в Журавлевку и ниче, купаюсь каждое лето. Уверен что и другие сцяли. Зато безопасно купаться если посцишь у воду то там не будет ни пираний, ни крокодилов.Я туди сцяв декілька раз.
про какой карьер речь?? уточните чтобы дать правильный ответ, а то вода берется в каждом карьере из разных резервовПривет1
Спасибо1
про какой карьер речь?? уточните чтобы дать правильный ответ, а то вода берется в каждом карьере из разных резервов
Но может быть что-то другоехех если бы ты знал сколько раз я сцяв в Журавлевку и ниче, купаюсь каждое лето. Уверен что и другие сцяли. Зато безопасно купаться если посцишь у воду то там не будет ни пираний, ни крокодилов.