а кто? он русскоязычный украинец.Не українець, видно одразу.
а кто? он русскоязычный украинец.
Ты с какого района?Ото ж й воно, що руськоязичний.
Мова є формою існування думок, свідомості.
А форма, як відомо, впливає на зміст.
Я тутешній.Ты с какого района?
Ото ж й воно, що руськоязичний.
Мова є формою існування думок, свідомості.
А форма, як відомо, впливає на зміст.
значит залётный путиносос.Я тутешній.
Не українець, видно одразу.
Усякі розсуди поза національної складової, як основи існування кожного українця, не мають сенсу, логіки.
Я, на своє щастя, живу в Київському районі, а не в якомусь Московському (тьху), Фрунзенськму, Орджонікідзевському, Дзержинському, або Жовтневому районі, Ленінському???.... - суцільна совковщина.значит залётный путиносос.
а я в киевском районе живу, и шо?Я, на своє щастя, живу в Київському районі, а не в якомусь Московському (тьху), Фрунзенськму, Орджонікідзевському, Дзержинському, або Жовтневому районі, Ленінському???.... - суцільна совковщина.
Це не совпадєніє, що в Київському районі живуть патріоти.а я в киевском районе живу, и шо?
По сути услышанного что-то скажешь?
Да! и время от времени память надо освежать, а то уже многие и не помнят об этом:Нормальный чел,правду говорит.
на 50 % виконаноДа! и время от времени память надо освежать, а то уже многие и не помнят об этом:
1. АТО закінчиться за пару днів.
2. Продам бізнес.
3. Зарплатня солдатам 1000 гривень на день, матеріальне забезпечення армії стане головним пріоритетом і воювати будуть лише добровольці.
4. Вибори по відкритим спискам.
5. Всі злочини Майдану будуть розслідувані, а винні - покарані.
6. Брущатка на Грушевського.
7. Захистимо українців та татар у Криму.
8. Негайна люстрація судових, правоохоронних, податкових та митних органів; забезпечення публічного контролю за призначенням і діяльністю суддів, прозору законодавчу базу.
9. Угода з ЄС.
10. За тиждень повністю закрити кордони Донецької та Луганської областей з Росією.
на 50 % виконано
виконано - нуль.
Тебе ул. Грушевского к дому подвезти?
Очередное безумное тяфканье, не подкрепленное ничем.
Какие пункты были изменены в СА?
Тебе ул. Грушевского к дому подвезти?