Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Оператор Lifecell. Реальные отзывы

• Автор теми Автор теми BeePlus
  • Дата створення Дата створення
Тариф Потужний за 220. Долгое время давало лишь 10 Гиг инета, Номинально ещё высвечивалось 60 Гиг в регионе, но как-то по-хитрожопому они были недоступны, типа это для отдельных районов боевых действий. Но на днях стал использоваться трафик оттуда.

У меня Потужний и я в регионе. Сегодня два года как ) Но с ноября убрали это ограничение и у меня 60 гиг по всей Украине

До 15 лютого 2026 можна встигнути перейти зі збереженням номеру в мережу Лайфсел з Київстар чи Водафон.
Якщо зробите це до 15-го лютого, то вам гарантовано зафіксується ціна 190 грн на 2 роки!
Навіть якщо для всіх буде 100500 грн, для вас так і залишиться 190 грн до початку 2028-го року!
Це за безлімітний Інтернет (60 гігабайтів на макс. швидкості) та 1500 хвилин на усі номери.

Зараз перенести номер стало ще простіше. Подаєте заявку на
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
підтверджуєтесь через додаток свого банку (наприклад, Приват24), після її схвалення купляєте СІМку в АТБ чи Аврорі за 50 грн, на тому ж сайті вводите циферки, а в призначений день ваша стара СІМка гасне. Вставили нову Лайфселівську і користуєтесь!

Я зараз ганяю Лайфсел на запасному номері, а 13.02 валю туди з основним номером з Київстару.
Нє, ну а шо? Тільки світло згасло, Київстар з Водафоном лягли. А Лайф тягне, ще й роздавати можна.

Я зараз ганяю Лайфсел на запасному номері, а 13.02 валю туди з основним номером з Київстару.
Нє, ну а шо? Тільки світло згасло, Київстар з Водафоном лягли. А Лайф тягне, ще й роздавати можна.
З трьох моїх операторів,теж саме краще працює лайф.Це в моїй локації.А так по місту наче й Київстар тягне норм

Останні тижні на Київстарі взагалі не чути, що тобі кажуть в слухавці. Купив Київстар Хелсі, купив Уклон, купив Таблетки.юа. Хотів ще купити Комфі, але передумав.
Може йому треба Обленерго купити? Щоб на своїх вежах не вимикати електроенергію.
Бідний-нещасний Київстар...

Назад
Зверху Знизу