Звісно ні.і страхова оплатить оклейку бронеплівкою?
Я думав він здох. Разом з пиздоглазою анькою‼️Блогер orjeunesse потрапив у ДТП.
Його Porsche Taycan вдарив водій рено. Цьому водію дуже пощастило, що його машина була застрахована. І йому не доведеться виплачувати 305 тисяч грн на ремонт порше з власних коштів.
➡️Тому, хто ще не застрахував машину - зробіть це вже сьогодні.
Ссыль не работает,сцуко
Там ще апасная аня десь була.
Она туда с СС что-ли переехала)
Бгггг щойно побачив, стоїть на парковці класу на індустріальній
Так и покрытие по страховке не 300 тысячі страхова оплатить оклейку бронеплівкою?
ну, я намагався згадати відколи додаткові незаводські аксесуари та роботи стали покриватись автоцивілкою і так і не згадав.Так и покрытие по страховке не 300 тысяч
Встановлені дилером і сертифіковані не заводські аксесуари покриваються страховкою. Але там стільки нюансів, що хрін що отримаєш.ну, я намагався згадати відколи додаткові незаводські аксесуари та роботи стали покриватись автоцивілкою і так і не згадав.
Нє, вчора глянув її інсту - вона в перекупи євроблях і не тільки перекваліфікувалась. Це типу рекламна тачка і в одночас в продажі.Она туда с СС что-ли переехала)
Я имел в виду, что если бронепленку вычесть, то как раз сумма получается почти равна максимальному страховому покрытию в 250 тысяч.ну, я намагався згадати відколи додаткові незаводські аксесуари та роботи стали покриватись автоцивілкою і так і не згадав.
Интересно, что тот Класс разрешает ей машину там держать. Помню у них был прикол, что парковаться не больше чем на 3 часа.Нє, вчора глянув її інсту - вона в перекупи євроблях і не тільки перекваліфікувалась. Це типу рекламна тачка і в одночас в продажі.
Проорався з її кугутської манери спілкування, просто пиздець)
То до війни. Зараз ця хуйня не працює. Та і в цілому це дебільна практика:Интересно, что тот Класс разрешает ей машину там держать. Помню у них был прикол, что парковаться не больше чем на 3 часа.
Помню поначалу так и было, а потом их жаба задавила быть перехватывающей стоянкой для пригородних.То до війни. Зараз ця хуйня не працює. Та і в цілому це дебільна практика:
1. Людина з пригороду/чугуєва ще якогось н.п. їде на роботу в Харків.
2. Лишає тачку на стоянці Класу. І їде далі на метро
3. Ввечері заходить в класс, скупляться і їде додому.
Робиш платну парковку - отримуєш хуй, бо всі ставлять тачку коло восторга та за ним. І ідуть в восторг ввечері.
Я от чесно не пам'ятаю чи під час війни вони зробили знову парковку безкоштовною чи за якийсь час до. Але факт в тому, що вона з 22 безкоштовна.Помню поначалу так и было, а потом их жаба задавила быть перехватывающей стоянкой для пригородних.
Ясно, буду знать.Я от чесно не пам'ятаю чи під час війни вони зробили знову парковку безкоштовною чи за якийсь час до. Але факт в тому, що вона з 22 безкоштовна.
І це правильно. Дивно чому раніше так не зробили.Ветеранам будут компенсировать расходы по автострахованию из госбюджета. Рада приняла законопроект
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.