Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
ГуглЬ Вам в помощь, его то копать по чёрному не надо:):):)

Ага. Если я КАЖДЫЙ ваш здешний сгусток буду искать в Гугле - не останется ни по-чёрному, ни по-белому, ни по фиолетовому в крапинку.:незнаю::D
****Еть, оно ж не копать.:ганьба::D

А терь скажи, за шо пенсам ехать скажем, в Испанию?
Это тем которые в совок рвутся? Так зачем им испания, золотого кольца ****и вполне достаточно... xD

P/S Можешь не отвечать и так видно что ты *******... xD

:клас: Замечательный спич. Он говорит-дорогие спецслужбы,мы к вам обращаемся потому,что вы ,по нашему мнению,пытаетесь работать в неверных направлениях,надо бы вам начать работу с истоков того,почему это неверное направление происходит.Схватите себя за ******у,будьте так любезны.Иначе,если так и будет продолжаться,мы будем вынуждены так же продолжать говорить об этом.

Это тем которые в совок рвутся? Так зачем им испания, золотого кольца ****и вполне достаточно... xD

P/S Можешь не отвечать и так видно что ты *******... xD
А по сути есть шо сказать? Или ты тока дули из-за плетня крутить способно?

Ну давай по Польше: куда и за сколько при пенсии в тыщу с хвостиком?

Я тебе и так совет бесплатно дал. Остальные консультации для пользователей этой ветки - платные. Ничего личного. Онли бизнес.

Я тебе и так совет бесплатно дал. Остальные консультации для пользователей этой ветки - платные. Ничего личного. Онли бизнес.
Понятно. Советчиков овердохуя, но как только задаешь вопрос по существу...:рл:

Очень полезное дело. Только надо савченко в советники пригласить, чтобы харя не треснула.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я тобі, діду, більше кажу: навіть при пенсії під 4т. плюс зарплатня під 6т. їдуть до Европи не усі і не кожен рік. Щоб потім приїхати і сказати: якого *** я народився і живу у цій божевільні, а не у Европі? От же воно, життя, поруч. А моє пройшло у цій купі гною.

Але, є одна порада: не намагайся щось доказати людям, що живуть у якійсь своїй вигаданий реальності. Бо проклянуть - спускатися на землю важко, а ще важче розуміти, яка **** довкола. Тому ці люди ховаються від реалій життя у хмарах своїх ілюзій. Що поробиш? Слабка психика цих людей находить вихід, аби не зануритись у депресію.
Ну то що тепер? Вперьод в прошлоє? Знов пишатися тим, шо у нас найбільші в світі лопухи, ракети, олігархи? Нам дали безвіз... І хто буде ним користуватися? Пєтя сотоваріщі? Так вони й до нього не дуже страждали у цьому відношенні... А мені хотілося б вияснити: чи є саме для мене привід для гордощів чи знов, як при совку лише пишатися прапором, що гордо майорить у височині...

Походила, походила ...и затопила печь.

Не кажи. Яке ще вперьод в прошлоє?
От раніше як? Просто згоняли нас безкоштовно на усіляки заходи, а зараз вже не ті часи - частину залежних таки зганяють, а частину - за гроші запрошують. Хіба це не зміни? Зміни. Можна починати пишатися.
А незгодні? Раніше до дурки кидали і "лікували" до стану овоча. А зараз? Тільки обшуки, вийняті офісної техніки та зупинка бізнесу. Пишайся!
Знов таки безвіз - тобі ж дали право користатися? Користуйся. Шо? Дали право але не дали змоги? Ну то вже ти прискіпуєшся. Нема змоги - пишайся правом!
Якщо не знаєш, чим іще пишатися - зайди до сусідів, тобі розкажуть. Але не забувай. Пишатись - пишайся, а користуватись - зась. Сам же пишеш - користуватись є кому і без нас із тобою. А нам з тобою дається право вкалувать до синіх казявок та віддавати зароблене у вигляді різних платежів державі та олігархам. Якщо ми з тобою будемо забезпечені та незалежні, то хто ж тоді буде їм грошики у клювику приносити, а потім за ті ж гроші, але у вигляді зарплатні мити їм, олігархам, машини та відкривати двері до готелів?
Придумав таке! Це тобі не Европа, тут не держав для людей. Тут люди для держави.
Еге ж. Дозволю собі Чапека процитувати: "Прогрес? Аякже, прогрес є! Наприклад я була звичайним собі пуголовком!" Ну, десь так...

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу