Статус: Офлайн
Повідом.: 23291
Повідом.: 23291
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Город очень красивый, архитектура впечалила.Правда с утра туман и облачность была, потом небо прояснилось.В Харькове как обычно.
А Черновцы - классный город. Даже если не ходить на экскурсию в их Университет, там просто люди интересные.
Да и вообще, очень уютно. Если вода по брусчатке ливнем вниз не стекает.
У меня там есть знакомые, они даже среднюю школу не закончили, но при этом отлично говорят на русском, украинском, румынском и немного на польском.
С венгерским на уровне нинчь, но на пальцах объяснятся, если прижмет
А нам тут в Крыму и Донецке рассказывают о языковой проблеме. Челюсть не такая.

Больше по ссылке«У зв’язку з недостатнім фінансуванням, фактично з моменту затвердження, терміни вже довелося переглянути. На даний момент – це 2020 рік. Хоча я не виключаю, що доведеться ще переглядати ці терміни», – зауважує помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян.
Пусть хочет...хотеть не вредно."россия хочет еще больше расколоть Украину, никто не пойдет на условия Москвы!" – Волкер

они там давно топят за то, шо обвал нацвалюты в три раза это большой плюс для страны
Скоро начнут кричать: "путЕн, введи вАйска!".
Оце я називаю - дегенерати. Досить подивитися на обличчя та послухати, як вони розмовляють. Сцуко, щоби сказати пару слів така титанічна робота мозку на обличчіА на виході бе-ме ні про що, суцільні штампи зі супутниково каналу раша-тудей. А потім ці люди нам тут розповідають, що у нас щось у житті не склалося
![]()
Скорее муж хотаба,балийский покарательСкорее Хоттабыч.

Дмитро Гнап
Урочистості в Одесі.Лунає Гімн України.Завдання: Знайдіть на цьому фото громадянина Російської Федерації
…
Ну а чё? барыгу устраивает...
![]()