Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине - Part 54

Президент Монголії Цахіагійн Елбегдорж у гумористичному новорічному ролику посміявся над президентом РФ Володимиром Путіним. Відповідне відео опубліковано на YouTube, повідомляють Патріоти України.

Роль президента в ролику виконав актор, сам же Елбегдорж зіграв роль перукаря, який причісує президента. У ролику в ігровій формі розповідається про те, що корисного для країни за 2015 рік зробив президент Монголії. На відео є і "президент Росії", який під звуки гімну РФ спробував увійти в кімнату. Але обидва Елбегдоржі "холодно" вказали йому на двері, мовляв, помилилися дверима.

В образі другої клієнтки перукаря Елбегдоржа, жінки в бігуді, читається натяк на президента США Барака Обаму. Торік на одному із самітів президент США незграбно змахнув рукою перед обличчям монгольського президента. Монголи, розглядаючи ці фото в пресі, довго обговорювали: навіщо Обама закрив обличчя Елбегдоржа і чи немає в тому прихованого наміру.

100%

Больше некому. Чувак должен установить правила игры, по которым все ****юки должны играть. А он не спешит с ними, с этими правилами

Когда в Грузии Саакашвили и его команда навели порядок в стране, "виновником" оказался президент Мишико. А когда в Украине проваливаются реформы - президент не при чём. Странная логика.

Держбанки можуть втратити мільярди гривень у разі банкрутства олійної компанії «Креатив» – «Схеми»
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Поїзд "Інтерсіті" сполученням "Київ-Львів" відмовив на Рівненщині через сильний мороз
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Боже! Как же я сразу не догадался!:eek::D
А ты в следующий раз у плоскостопого энурезника спрашивай! он все знает, в любой **** затычка!:D:пиво:

Грубяньян вы Воффка:D
Як внучка, полегчало?:rolleyes:

Вроде трошки получше.

Бу-га-га:D

«100 тисяч Парасюк взяв у групи Приват в борг. Чи пов’язано це з політичною діяльністю? Я дуже сумніваюсь. Коли я приймав участь у всіх цих подіях навколо Корбана, в судах, я Парасюка там не бачив. Якщо б він був у них на зарплаті, мабуть, він би мусів там щось робити. Жодного разу Володимир не голосував з ними синхронно і на цих всіх рухах не з’являвся», — подчеркнул Луценко.
******* на *****асе и *****асом погоняет.

А ты в следующий раз у плоскостопого энурезника спрашивай! он все знает, в любой **** затычка!:D:пиво:

А ты в следующий раз не шифруйся. Я на треугольник жать не люблю, так, что не сдерживай себя.

Ты лучше ответь отчего ваша братия мэссидж Коэна не комментирует?
Как воды в рот набрали. Или своих в зраде удобнее обвинять? А Коэн... ну что Коэн, в методичках он ещё не прописан.

При том что все машины уже расписаны в очередь?
Если они будут их производить с запасом конец им настанет ещё быстрее. Они успевают гасить кредитные средства с большой натяжкой. Вы явно не в курсе по работе, например, автосалонов - ситуация такая - вы приходите и заказываете себе(получаете через пару месяцев в среднем) комплектацию - реальные машины на сейчас есть, но их мало - даже если найдете то что вам нужно будет врядли того цвета какой хотели.

Когда в Грузии Саакашвили и его команда навели порядок в стране, "виновником" оказался президент Мишико. А когда в Украине проваливаются реформы - президент не при чём. Странная логика.
А шо вы знаете за Грузию и винуватость ихнего бывшего президента ?
А условия для реформирования одинаковы ?

А ты в следующий раз не шифруйся. Я на треугольник жать не люблю, так, что не сдерживай себя.

Да мне похрен, жмите все желающие. Здесь много любителей стукануть, этим ветка и знаменита, ;) даже свой штатный стукач до последнего времени был, правда понял, что его игнорируют и свалил куда то к всеобщему удовольствию.

Назад
Зверху Знизу