Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине - Part 53

я в игнор поставил и воздух стал чище))
А я тебя, сынок, записал в список неспособных аргументированно и без МАТА конкурировать))
В список "Побеждённых морально", как тут кто-то правильно учил)
Ты там уже примерно 5-й или 6-й :D
Запись продолжается...

Лет до 15 я жил в старом частном доме на берегу Днепра. Так вот, справа жила одинокая бабка. Она практически не разговаривала, ходила изогнутая, как все тогдашние бабки, здоровье которых осталось на полях пятилеток, кожа у нее была темного цвета и в памяти моей она вся какая то темная, не выразительная. Когда я был маленький, моя бабушка запрещала мне подходить близко к забору, разделяющему наши дворы, если соседка была на улице. Я не задавал вопросов "почему?" , а просто делал, что говорят. Спустя годы, бабка давно умерла, нас снесли и переселили, я узнал, что ДО голодовки 32-33 г.г. у нее был муж и ШЕСТЕРО детей. А после голода не осталось никого.
Разве такое можно простить?

************ы уверяют, что всё придумано проклятыми кАклами.
Они реально ****утые! Причем не в угоду бледной спирохете путлеру, а реально! Посмотри сам!

Штаты — ****. Немцы — бяки.
Турки — подлые собаки.
С Грузией — была война.
Украина — не страна.
Террористы — египтяне.
Вражья ***** — англичане.
Индия — марионетки.
Пакистан — зверята в клетке.
Греция — пособник Штатов.
Латвия — подстилка НАТО.
Европейцы — *****асы.
****и — люди низшей расы.
Белоруссия — и та
партизанит из куста!
Мексика, Вьетнам, Канада —
даром нам ****а не надо!
Не особо–то Китай
с нами дружит, и пускай!
Остаются Сомали
и пигмеи Чада —
вот с кем мы дружить могли!
Только ***** надо!
Только Армия и Флот
защищают свой народ!
всех люблю на свете я
это родина моя

Уверена!
Иногда можно просто промолчать на реплику дамы Это будет выглядеть достойней
Уверена, что у неё женское гениталиЁ?!

Хм... возможно... возможно, что в этом (и только в этом) м.б. вы какбэ правы.

Но он-она-оно - это НЕЧТО ОСОБЕННОЕ, ЭКСТРАЧЕРНОРОТОЕ.
Я таких давно на завтраки не ел)
А в жизни ТАКИХ в реальной жизни последний раз встречал - торговок пивом на рынке при СССР

aed3e29e6525.jpg

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А я тебя, сынок, записал в список неспособных аргументированно и без МАТА конкурировать))
В список "Побеждённых морально", как тут кто-то правильно учил)
Ты там уже примерно 5-й или 6-й :D
Запись продолжается...

Агласите весь партийный список:rolleyes:

Президент Петр Поroshenко обещает добиваться дальнейшего международного признания Голодомора 1932-33 годов геноцидом украинского народа.

Президент Петр Поroshenко обещает добиваться дальнейшего международного признания Голодомора 1932-33 годов геноцидом украинского народа.
Да, это сейчас очень важно. Ну, вот просто в стране больше проблем нет.
Шо там пчёлы и летучие мыши, ещё спасать не берётся?

logo_ua.png

Обстановка в районі проведення АТО
станом на 28 листопада 2015 року

Ситуація в зоні проведення АТО характеризується зниженням інтенсивності обстрілів. Протягом доби здійснено 11 обстрілів зі стрілецької зброї (у т.ч. АГС), БМП-2, 82-мм мінометів, з них шість – у районах шахта Бутовка, Піски, Красногорівка, Новгородське, Мар’їнка, Авдіївка (Донецький напрямок), п’ять – Луганське, Зайцеве (Слов’янський напрямок).

Продовжується інформування ОБСЄ щодо порушення противником Мінських домовленостей. Представникам Місії надана інформація про наявність у районах Сокільники, Гольмівський, Донецьк танків та артилерійських систем противника калібром понад 100-мм (САУ).

Основні зусилля противника були зосереджені на:

посиленні/ротації передових підрозділів 1 та 2 АК на Новоайдарському, Сєвєродонецькому, Слов’янському, Донецькому та Волноваському напрямках;

приховуванні озброєння та військової техніки у заборонених Мінськими домовленостями районах на Донецькому напрямку;

постачанні озброєння та військової техніки, накопиченні військових резервів на Донецькому та Волноваському напрямках;

формуванні мобілізаційних ресурсів;

веденні розвідки сил АТО із активним залученням диверсійних розвідувальних груп на Слов’янському, Новоайдарському, Донецькому та Волноваському напрямках, розвідувальних підрозділів бригад першого ешелону, засобів радіоелектронної розвідки, РЕБ та розвідувальної авіації ЗС РФ.

З метою вирішення проблеми розміщення особового складу підрозділів першого ешелону 1 та 2 АК у зимовий період, російським окупаційним командуванням поширюється серед місцевого населення інформація про можливий наступ сил АТО.

Морально-психологічний стан особового складу підрозділів 1 та 2 АК характеризується як вкрай низький. Незадовільне продовольче та фінансово-матеріальне забезпечення призвело до суттєвого зниження рівня дисципліни, зловживання алкоголем та наркотиками. Наслідком зазначеного є збільшення хаотичних обстрілів бойовиками як своїх позицій, так і позицій сил АТО.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу