Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Меня вот мучает один вопрос. Кто то может ответить?

Блокада там антрацита и все такое, это хорошо. Условно понимаю - бизнес на крови и ла ла ла.

Внимание вопрос.

Почему еще не перекрыт канал Северский Донец -- Донбасс?

Ы?

Перекрыли канал и в отдельно взятом Донецке наступила засуха. Там своей воды нет от слова совсем. Вся вода с Донца.

До каких пор будем поить водой агрессора?

Петров, привет.
Гибридную войну не так просто понять, не обманывай себя..

А говорили ей, что не надо было 500 гр. премии выписывать. Следующий Саакашвили?

Yulia Marushevska

Працівники СБУ та Генеральної прокуратури намагаються провести обшуки в моїй квартирі.

Все це у період коли я перебуваю в закордонному відрядження і є спікером під час Freedom Forum.

Прийшли в рамках невідомого мені кримінального провадження. Паралельно обшуки проводяться в Roman Bakhovskyy, який очолював Відкритий митний простір. Сприймаю це як тиск збоку чинної влади та відповідь не вчорашнє затримання НАБУ глави ДФС Романа Насірова. Я хочу заявити, що не піддамся на цей пресинг. Теперішня влада повторює помилки режиму Януковича.

beec9g.webp

вместо Киева мона написать любой город страны

хотел и себе место зарезервировать?
Главный военный прокурор Анатолий Матиос наведался в больницу «Феофания», где на лечении находится отстраненный от выполнения обязанностей председателя Государственной фискальной службы Роман Насиров.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

хочется верить, что больничных коек на всех хватит ))

Natalie Sedletska

Отже, замість Насірова фіскалами поки буде керувати довірена особа Гройсмана - Мирослав Продан. Я пригадую цікаву історію, коли його півроку тому перевели з Вінниці на посаду заступника голови ДФС.

Тоді ми з'ясували, що він проходить по кримінальній справі. Прокуратура розслідувала, як вінницькі податківці на чолі з Проданом кришують так звану "горіхову мафію". Таку офіційну відповідь з прокуратури ми отримали 12 липня.

Наступного ж дня 13 липня взяли інтерв'ю у Продана в центральному офісі ДФС, де він вже обживав новий кабінет. Запитували про кримінальну справу та його статус в ній. Продану такі питання явно не сподобались.
І вже ввечері податківець скинув нам на пошту витяги з Єдиного реєстру досудових розслідувань про те, що прокуратура Вінницької області закрила справу щодо нього. Рішення про закриття справи датовано тим же днем, що й запис інтерв'ю - 13 липня 2016 року.

Ось так треба вирішувати питання )

Тепер ця людина - в.о. голови Державної фіскальної служби.

Наше розслідування про Мирослава Продана тут:

спасибо, это очень приятно :пиво:

:пиво::пиво:

-------------------------------------------------------
В ЄС не говорять про ідею відправки миротворчої місії ООН на Донбас, сподіваються на "Мінськ"...

Порошенко прокомментировал объявление подозрения Насирову

Сепаратисты хотят «заключить контракты» на поставку угля в РФ и другие страны

Хуг возмущен нападением боевиков на наблюдателей ОБСЕ

jjab3b.webp

Порошенко о Насирове: НАБУ – независимый орган, дело должно быть доведено до конца

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу