Обсуждения событий в Украине

• 🔴 21:29 Повітряна тривога в Харків.обл.

Вони не зрозуміють, як вони змогли,а ми не можемо і глузують з цього.
Чому ЕСТІЯ,Латвія,Литва,Молдова,можуть,а тут не.
Знаєш я зустрічався з таким феноменом,питаюсь клієнта ти українець,так а чому на москальській,знаєш що він мені сказав,я знаю що ти зі Львова но мені стидно говорити українською.
Ось чому я витримою всю хуйню що тут на мене кремлеботи пиздять мені не стидно,хай їм буде стидно що вони холуї московські.

інакше на роботу не приймають і громадянство не дають.
І у нас не дають громадянства без знання мови.І всі ми мову знаємо,на відзнаку від тебе...чухно ти чухно...не ті питання підіймають на разі у цій гілці...

Останнє редагування:

Тобто пишеться разом! Де ти бачив "то б то"?! Це я так таджикською пишу " бесьор гааб назан, фур ор тес тес". А на справді - це п'ять слів. Ось такий ти українець, як і я точік, тобто таджик.

Друже, скільки ж лайна в твоїй макітрі!

Тусменко Вадим
57 мин ·

А замість "заставили", треба писати примусили. А то виникає питання, під яку заставу?

В ленте всплыло...

Что значит не можем? Может просто нет необходимости?
Вот скажи, зачем мне розмовляти українською, когда весь мой круг общения русскоязычный?
Если бы речь шла об официальных документах, то они и должны быть на украинском и я не вижу здесь никакой проблемы. Это правильно. Но вот говорить, что "ти поганий українець, бо не розмовляєш українською" я считаю провокацией.
Еще раз - я могу розмовляти українською, якщо це потрібно, но никто меня не заставит это делать, если я не хочу.

Чел, который по 500 грн пенсионерам обещал - пролетает.
По второму могу сказать, что он из серии "крепкий хозяйственник".

Тобто пишеться разом! Де ти бачив "то б то"?

Можливо ти правий,в граматиці я не мастак,а поправив,спасибі.Так в Литві не сміються,а поправляють.Прживи з 83р по 2015 рік в чужій країні,не знаю чи будеш знати досконально свою мову,ще коли нею стидаються розмовляти українці які приїжджають.