Обсуждения событий в Украине

• 🔴 21:29 Повітряна тривога в Харків.обл.
заспокойся вимкни інет і приходь коли оговтаєшся.
А потрошки допомагає.
Я спокійний, ви не розумієте в чому справа.
А ось у чому,даю ваші координати Литовцям,а вони говорять мені,які тут українці тут одні москалі,Київ,так,Тернопіль так,Львів також,навіть Донецьк українським пише,а Харків повна жопа.

Ну, в принципе, я уже все сказал в названии спойлера.
Мда... не_толерантно это. В Эуропу с такими закидонами не примут
А с другой стороны ведь правда - нехуй шастать. Пусть еще спасибо скажет, что табло не отрихтовали.

Пойди проспись, друже.

ну так хай на глобус глянуть,незважаючи на те що відстань до кордону расіські мінімальна,Харків це Україна,а Донецьк...

Разве в языке дело? Ведь говно вопрос же.
Я могу по-английски писАть, даже по-польски немного. И что, тоже сразу москалем стану и скрепы вырастут?))

А чому мене ботом називають?
Що біла ворона,мордою не вийшов.
Чи пишу українською.
Но?
Ти українською пиши,а то анлою може кожна сволоч в литві.

Нашо давать наши координаты своим собутыльникам? И не українським, а українською. Вивчи мову, а потім нас будешь вчити, якою нам спілкуватись.

Томущо ти пишешь не українською, а не зрозуміло якою, це по-перше, а по-друге мовне питання є тіки в хворій уяві кацапів, а ти до нього завжди повертаешься!

Друже, то марна справа, щось йому роз'яснити. Я намагався спочатку, а потім махнув рукою. Тролю його потрошки))).

Ми не в Північній Кореї, щоб ти тут наказував якою мовою кому спілкуватись. Я не проти того щоб ти писав українською, якраз навпаки. Але висловлюй свої думки так щоб всі тебе розуміли. І справа тут не в нашому нерозумінні української мови, а в тому як ти цією мовою кристуєшся.

У вас в Харкові українська була,скільки годин?
А в нас все на українській,те що я роблю помилки не говорить про те що я не знаю її.
А ти москаль засланий,путлеробот.

Ти українською пиши
Понимаешь, тут какое дело... Вот на почве языка и спекуляций на эту тему и появлялись проблемы на ровном месте. Из мухи делают слона, причем специально. Вы в Литве об этом не слышали? Жаль.
Русский язык у нас не запрещен и никогда ни в чем не был ущемлен, по крайней мере я с таким никогда не сталкивался.Тем более в русскоязычном Харькове. Поэтому я имею полное право писать на том языке, на каком считаю нужным. А поднятие языкового вопроса считаю на 100% провокационным.
Пойми этот нюанс и постарайся донести его своим литовским друзьям.

Та він її просто паплюжить. Ось чому я і думаю, до він не який не львів'янин, а якась москальска потвора с гугльперекладачем, шо намагається внести раздрай у наші лави.

Не знаєш. Це тобі не я один кажу.

И не жопа ,а дупа...

Сам іди проспись і згадай де живеш,"жопа"це я передав для поняття що про вас думають ті які відстояли свою країну і заставили вивчити мову, то б то литовську інакше на роботу не приймають і громадянство не дають.

Останнє редагування:
Мне тут рассказывали, как наших под Марьинкой вчера градами крыли. В секторе было 8-200.