Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ексклюзивні фото мутацій хлопців, дівчину не публікуємо з етичних міркуваньУкушенные распространительницей газеты «вести» двое парней и девушка за полчаса стали похожи на медведчука
Они его пьют много, немыслимых количеств.
и не слипнется ж **** у этих величеств
Та ****ы из госдепа работать не умеют. Их укольчики химанализом палятся. А мы ж ему по простому - стеклянной пудры в масляный крем. Хочет, не хочет - а почки высрет. А то тортик ему, сцуко. Киевский.Заспокойся, там все наколоте нєграми з госдепу![]()
А оказалось, шо в пересчёте на душу, кофе выпивают больше, чем пива.
На Луганщині декомунізують 19 населених пунктів - *******
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
![]()
![]()
Тепер є село Харківське замість Жовтневе![]()
А, это ты решил по умничать и придраться к слову "какое", я сразу и не понял причем здесь село, не напрягайся - это опечаткаВот и я думаю: причем здесь село?
Пришли, будь добр!Тебе персонально с лого ХФ на фоне Крайслера![]()
Евгений Левкович
54 мин. · отредактировано ·
Российский концерн «Алмаз-Антей», производитель зенитно-ракетных комплексов «Бук», собрал вчера пресс-конференцию, на которой подтвердил, что да, мол, малазийский «Боинг» был сбит из российского «Бука» и российской ракетой. Правда, стоял «Бук» не в Снежном, а чуть поодаль, в селе Зарощенское, которое контролировалось на тот момент украинской нацгвардией.
Ну, ничего, ничего... Эрнст, Добродеев, Киселев, Мамонтов, Леонтьев — стройсь! В топку все диски с расследованиями об украинском штурмовике. "Свидетелей" всех - в Москву-реку. На ютубе и торрентах блокируйте всё к чертям. Фотографии стреляющего по «Боингу» жовто-блакитного «Су-25», сделанную спутником-шпионом и показанную по первому каналу, немедленно сожгите. Высылайте съемочные группы в Тульскую область, ставьте там табличку «Зарощенское». Баба Маня и тётя Клава, лично видевшие, как Микола Парасюк в форме дивизии «СС» «Галичина» с криком «******** на ножи!» стреляет из "Бука" по беззащитным детям, уже на месте. Самого Парасюка тоже найдём — надо только подумать, не перебор ли... Хотя какой там, в ****, перебор - Родина в опасности! Не ***, братва, выберемся! И не такое хавали.
По вчерашней конференции "Алмаз-Антей".
Вот именно это *****ы вчера и пытались вчухать мируВот же реальная схема событий, подтвержденная спутниками:
ЄвроМайдан – EuroMaydan
Що скажете? Завдяки позафракційному депутату Олександра Дубіні стає відомо про створення в найближчий час партії "Укроп".
Планується 3 липня - презентація проекту, 4 липня установчі збори.
Попередній список членів партії: Геннадій Корбан, Борис Філатов, Володимир Парасюк, Дмитро Ярош, Борислав Береза, Юрій Бутусов, Сергій Іванов, Олег Покальчук, Юрій Касьянов
Update. Бутусов заявив, що не буде ****** партії
Update 2 Юрій Касьянов заявив: "Чушь. Меня никто не спросил."
Єгор Соболєв
На добраніч не виходить.
Одна історія, у який всі наші лиха.
Після того, як були зняті усі перепони для надання нами згоди на притягнення Сергія Клюєва до кримінальної відповідальності, на останній за день Раді коаліції вислухав істерику з боку Юрія Луценка.
Лідер президентської фракції кричав з матюками, що я людина Льовочкіна, що я громадянин Росії, який як в часи Януковича хоче ув'язнювати ні за що, просто тому що мені так захотілося, і взагалі ми в Самопомочі все це почали, бо вирішили зробити мене новим Генпрокурором.
Ця промова була викрикнута одразу після нашої пропозиції дати згоду на кримінальну відповідальність Клюєва негайно, поки він в Україні.
Що я думаю.
1. По-справжньому шкода людей, з якими начебто стояли з одного боку на двох Майданах. Що вони дозволили собі стати такими.
2. Наше завдання такими не стати.
3. Це для всього суспільства зараз величезне завдання - навчитися делегувати у владу якомога більше гідних людей. (І забирати звідти тих, хто скурвився або прикидався). Той, хто ухиляється від цієї відповідальності, збільшує ризик повторення трагедії Помаранчевої революції, коли усі політики, які прийшли до влади, згаяли шанс на творення успішної та сильної України.
Нам не можна повторити цю помилку. Обставини значно небезпечніше.
Себе далі вчу не реагувати на образи. І не сприймати серцем дії людей, які теж начебто сумують за Небесною сотнею, але продовжують справу Януковича.
Ми маємо їх перемогти. Не людей, а ці гнилі зв'язки та традиції зрад усього, з себе починаючи.
Тоді інше теж вийде
Маркевич может покинуть Днепр по причине конфликта с Коломойским. Ему то чего Беня наговорил?
Організація під назвою "Всеукраїнська комісія з прав людини" 3 червня в Європарламенті презентує доповідь про дотримання прав людини під час проведення антитерористичної операції на сході України.
Водночас **** правління Української Гельсінської спілки з прав людини (УГСПЛ) Володимир Яворський на своїй сторінці у соцмережі зауважує, що діяльність так званої Всеукраїнської комісії фінансується за російські гроші.
За словами українського правозахисника, голова "Всеукраїнської комісії з прав людини" Олексій Тарасов не має стосунку до правозахисного руху.